6 Οκτ 2017

Δεν τα λέει και τόσο καλά ο Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει ευνοηθεί από το VAR αλλά αυτό δεν τον ενδιαφέρει και γι' αυτό αποφάσισε να ρίξει καρφιά για τη Γιουβέντους.

Η Ιντερ ζει όνειρο αυτή τη στιγμή αφού έχει καταφέρει να είναι ισόβαθμη με τους μπιανκονέρι και μόνο στο -2 από την κορυφή, μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές. Για να έχει αυτούς τους βαθμούς, βέβαια, βοήθησε και το VAR με ορισμένες λάθος αποφάσεις, όπως για παράδειγμα το πέναλτι-βαθμός με την Μπολόνια, αλλά αυτό προφανώς δεν ενδιαφέρει τον προπονητή των νερατζούρι.

Αντιθέτως, τον ενδιαφέρει το γεγονός ότι η Γιουβέντους έχει ενστάσεις για το πώς χρησιμοποιούν το βίντεο οι διαιτητές, οι οποίοι γυρίζουν και 15 δευτερόλεπτα πίσω πλέον όπως είδαμε.


Ετσι, ο κόουτς των νερατζούρι είπε: «Το VAR πρέπει οπωσδήποτε να συνεχιστεί, έχουμε δει βελτιώσεις. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που θέλουν να μείνουν πίσω, πιθανότατα είχαν κάποια πλεονεκτήματα και γι' αυτό δεν θέλουν το βίντεο. Αυτός, όμως, είναι ο σωστός δρόμος για να ακολουθήσουμε».

Θα έχει μεγάλη πλάκα, όταν ο Σπαλέτι θα ρίχνει την ευθύνη στο VAR για κάποια ήττα που θα του προκαλεί πρόβλημα και μακάρι αυτή να είναι σε ντέρμπι με τη Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου