2 Οκτ 2017

Σφάξιμο με το γάντι από τον Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε παράπονα από τους παίκτες του αλλά δεν έδειξε κανένα σημάδι πανικού για την ισοπαλία στο Μπέργκαμο.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 και θα έπρεπε να καθαρίσει το ματς αλλά δεν το έκανε και είδε την Αταλάντα να την ισοφαρίζει, σε ένα ματς που είχε διάφορα σκηνικά με το VAR, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε φάσεις που δεν έπρεπε αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε σε φάσεις που έπρεπε.

Οπως και να έχει, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλέγκρι είπε τα εξής, κάνοντας ξεκάθαρη επίθεση, με το γάντι, αλλά επίθεση, στον τρόπο που χρησιμοποιούν το βίντεο οι διαιτητές.

Για το ματς: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και κάναμε καλό ματς, αλλά μετά έγινε το 2-1 επειδή κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε. Κρίμα για τα δύο γκολ που δεχθήκαμε, έπρεπε να είμαστε πιο προετοιμασμένοι σε αυτές τις καταστάσεις, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά ακόμη και να χάσουμε σε κάποιες αντεπιθέσεις. Αφήσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς ενώ αξίζαμε να νικήσουμε και στο τέλος της σεζόν αλλά αυτή θα είναι μια σημαντική ισοπαλία».

Για το βίντεο: «Το VAR είναι ένα σημαντικό εργαλείο, αλλά αν θέλουμε να μετατρέψουμε το ποδόσφαιρο σε ένα σπορ που δεν θα είναι σπορ, ας συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το βίντεο για υποκειμενικές φάσεις. Οπότε τον Μάρτιο, όταν τα ματς θα αξίζουν μια σεζόν, τα ματς θα διαρκούν τρεις-τέσσερις ώρες... Το βίντεο πρέπει να χρησιμοποιείται για φάσεις αντικειμενικές, αν το μαρκάρισμα έγινε εντός ή εκτός περιοχής, αν υπάρχει ή όχι οφσάιντ. Οχι σε κάθε φάση, γιατί τότε θα τελειώνουμε τα μεσάνυχτα... Αν θέλουμε να κρατάμε περισσότερες ώρες τον κόσμο στο γήπεδο, ας συνεχίσουν όπως κάνουν μέχρι τώρα».


Για τον Μπερναρντέσκι, ο οποίος είχε γκολ και ασίστ στην πρώτη εμφάνιση ως βασικός: «Εκανε καλό παιχνίδι. Ηταν καιρός τώρα που δεν έπαιζε βασικός και όσο είχε δυνάμεις βοηθούσε και στο αμυντικό κομμάτι. Είμαι ικανοποιημένος για όσα έκανε».

Για τον Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο έχει βελτιωθεί πολύ αλλά μπορεί να βελτιωθεί πολύ ακόμη. Στο ματς με την Τορίνο, με το σκορ στο 3-0, συνέχιζε να ντριμπλάρει και να τρώει κλωτσιές. Απόψε εκνευρίστηκε μετά το χαμένο πέναλτι. Ολα αυτά αποτελούν μέρος της διαδικασίας ωρίμανσης του».

Για την μάχη του τίτλου με τη Νάπολι: «Είναι νωρίς ακόμη, πριν δύο χρόνια για παράδειγμα η Νάπολι ήταν στην 1η θέση της βαθμολογίας και είχαν γίνει πολύ περισσότερες αγωνιστικές από ό,τι τώρα. Εχουν πιθανότητες, όπως και οι Ιντερ και Ρόμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου