22 Οκτ 2017

Αυτοί είναι οι 5 μικροί που αγωνίζονται στη Serie A και παρακολουθεί η Γιούβε

Πέντε νεαρούς από την Serie A παρακολουθεί η Γιουβέντους, σύμφωνα με την Tuttosport.

Η εφημερίδα αναφέρεται στους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους μπιανκονέρι και αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τα πέντε ονόματα να είναι τα εξής.

Μπρίαν Κριστάντε
Ο 22χρονος Ιταλός μέσος έκανε ντεμπούτο με την Μίλαν στο Champions League στα 16 του χρόνια με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο. Ανήκει στην Μπενφίκα αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Αταλάντα, η οποία έχει οψιόν απόκτησης του.

Λορέντσο Πελεγκρίνι
Είναι 21 ετών, μέσος, ψήθηκε στη Σασουόλο και πλέον παίζει στην Ρόμα, με την οποία έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 25 εκατ. ευρώ. Αυτό το γεγονός, έχει ως αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν ότι η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Νικολό Μπαρέλα
O 20χρονος μέσος της Κάλιαρι, ο οποίος μετράει ήδη 39 εμφανίσεις στη Serie A είναι εδώ και καιρό στη λίστα της Γιούβε, η οποία πάντως δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη κίνηση.


Αλεσάντρο Μούρτζια
Η Γιούβε έχασε το Σούπερ Καπ από την Λάτσιο λόγω του γκολ του 21χρονου μέσου στις καθυστερήσεις. Εχει ακόμη πέντε χρόνια συμβόλαιο με την Λάτσιο και θεωρείται... παιδί του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Πιέτρο Πελέγκρι
Ο 16χρονος επιθετικός της Τζένοα δεν είναι στη λίστα μόνο των ανθρώπων της Γιουβέντους αλλά και σε αυτές των Μίλαν και Ιντερ, με τους ροσομπλού να θέλουν τουλάχιστον 45 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσουν. Εχει ήδη 3 γκολ σε 7 συμμετοχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου