14 Οκτ 2017

Τα πειράματα του Αλέγκρι και ο επιπόλαιος Ντιμπάλα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την έκανε όντως την έκπληξη τελικά, αφήνοντας εκτός 11άδας τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Τα ρεπορτάζ από το πρωί του Σαββάτου έλεγαν ότι ο Αργεντίνος θα μείνει στον πάγκο και ότι η Γιουβέντους θα παραταχθεί με 4-3-3 αντί για 4-2-3-1. Αυτά τα ρεπορτάζ, τελικά, επιβεβαιώθηκαν ενώ εκτός αρχικού σχήματος ήταν και ο Αλεξ Σάντρο για να μπει ο Ασαμόα.

Ο Αλέγκρι επέλεξε όντως το 4-3-3 για το ματς με την Λάτσιο και η αρχική 11άδα ήταν η εξής: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα, Μπετανκούρ, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.


Απέναντι στη Λάτσιο, μια ομάδα που τα πάει καλά στο πρωτάθλημα και σε κέρδισε στο Σούπερ Καπ, ο Αλέγκρι επέλεξε να αφήσει εκτός τον Ντιμπάλα και τον Αλεξ Σάντρο. Τον πιο φορμαρισμένο παίκτη δηλαδή και ένα επίσης δυνατό χαρτί.

Τα πειράματα του προπονητή της Γιουβέντους, ούτε η είσοδος του Ντιμπάλα στο 65’, δεν έφεραν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα καθώς οι μπιανκονέρι γνώρισαν μια απρόσμενη εντός έδρας ήττα. Και σε αυτό φταίνε και οι δύο: και ο προπονητής για την επιλογή του και ο ποδοσφαιριστής που έχασε πάλι πέναλτι.


8 σχόλια:

  1. Ναι ο Ντυμπαλα φταίει για να ο πέναλτυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά απαράδεκτος ο Αλέγκρι.Άφησε τον καλύτερο ίσως παίκτη εκτός.Τα πέναλτι του Ντιμπάλα είναι κακές στιγμές.Εξάλλου και να ισοφάριζε σήμερα η απώλεια θα ήταν και πάλι μεγάλη.Η Νάπολι τρομάζει φέτος και ο Αλέγκρι πάει να παίξει με τη Λάτσιο χαλαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλέγκρι έδωσε ότι ήταν να δώσει και αρχίζει και το χάνει πλέον. Η ανάγκη να βγάλει η ομάδα τον νέο ΝτελΠιέρο μας κάνει να βαφτίζουμε νέους Ζιντάν κάθε ψιλοφαντεζί παίχτη που βλέπουμε. Ο Ντιμπάλα πρέπει να πουληθεί τώρα που χορεύουν τα εκατομμύρια, δεν έχει τα φόντα να γίνει νέος ηγέτης. Ένας φαντεζί Τζιοβίνγκο είναι και τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαρώστε παίδες, όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Όπως είπε και ο Μίστερ καλύτερα που τους χάσαμε τώρα τους βαθμούς γιατί έχουμε καιρό για ψυχολογικη και τακτική ανάρρωση. Το μόνο λάθος που ίσως του καταλογίζω αν και αυτός ξέρει καλύτερα από όλους πως πρέπει να βάζει τον Μπερνατεσκι μαζί με Κόστα γιατί τότε θα έχουμε άλλη ταχύτητα στην επίθεση και να αλλάζει Τον Κροάτη με τον πιπιτα εναλλάξ σε κάθε ματς για να είναι πιο φρέσκοι.
    Απο εκεί και πέρα όλα θα στρώσουν κάποτε άλλοι έκαναν 10χ10 και δεν το πήραν . Εξάλλου η ομάδα μπορεί να ρολαρει από Γενάρη και μέχρι τέλους να κάνει σερί νίκες όταν οι άλλοι θα ξεφουσκώσου.

    Αρτέμης από το Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν θα υποτιμήσεις τους αντιπάλους σου τότε θα τιμωρηθείς.Κι εμείς μέχρι στιγμής αυτό παθαίνουμε.Όχι από τη Λάτσιο αλλά από όλο το πρωτάθλημα.Χωρίς σωστό σχεδιασμό και με μεταγραφές μόνο για επένδυση και όχι για άμεση ενίσχυση τότε είναι λογικό να έχουμε αρκετές απώλειες και ίσως κορεσμό!!
    μακάρι να γίνει restart όπως πρόπερσι και να πάμε τρένο!frecciarosa όχι καρβουνιάρης!
    Γιάννης thess

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μίστερ μάλλον ήθελε να θωρακίσει το κέντρο με 3 μέσους και για να το κάνει αυτό άφησε έξω τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και του πρωταθλήματος χωρίς λόγο! Θα μπορούσε να παίξει 4-4-2 με ρόμβο με Ντιμπάλα πίσω από Ιγκουαιν και Μάντζουκιτς(αφού ο Μάριο ότι και να γίνει δεν βγαίνει από την εντεκάδα..) Απαράδεκτο να μην παίζει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ένας τόσο ποοοτικός και μάλιστα φορμαρισμένος παίκτης που μπορεί να βάλει γκολ από το πουθενά! Τέλος νομίζω πως δεν πρέπει να αφήνει το 4-2-3-1 η Γιούβε γιατί το έχει δουλέψει και της ταιριάζει! Απλά θα πρέπει να δούμε μαζί Ντάγκλας Κόστα Ντιμπάλα Μπερναντέσκι γιατί έτσι θα γίνουμε απρόβλεπτοι και πιο επιθετικοί! Καλός χρυσός ο Μάντζουκιτς αλλά φτάνει.. όχι και σε κάθε αγώνα να παίζει εξτρέμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή