26 Οκτ 2017

Το οπαδικό σοκ με τα αυτοκόλλητα των οπαδών της Λάτσιο ανοίγει ξανά μια ξεχασμένη συζήτηση

Τις τελευταίες μέρες η Ιταλία συζητάει ξανά για την συμπεριφορά των οπαδών στα γήπεδα.

Τα αυτοκόλλητα «Ρομανίστα Εβραίε» και αυτά με φωτο-μοντάζ της Αννα Φρανκ με τη φανέλα της Ρόμα, τα οποία κόλλησαν οι λατσιάλι στην curva Sud του Ολίμπικο για να πικάρουν τους οπαδούς της Ρόμα, έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Η Λάτσιο κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία της έδρας, 12 οπαδοί -από αυτούς που έβαλαν τα αυτοκόλλητα- έχουν αναγνωριστεί από τις κάμερες και έχουν αρχίσει ξανά τα... σοκ για το πώς συμπεριφέρονται οι τιφόζι και οι συζητήσεις για νέα μέτρα. Αφού η Ιταλία έχει διάθεση να ανοίξει τέτοια συζήτηση ξανά, ας τους πει κάποιος ότι θα πρέπει να σοκάρονται και με κάτι άλλο.


Με τα συνθήματα για τους νεκρούς του Χέιζελ δηλαδή, τα -39 που κολλάνε σε διάφορα γήπεδα και όλα τα σχετικά. Είναι πραγματικά μεγάλη απορία, το γιατί αυτοί οι 39 νεκροί αντιμετωπίζονται με τέτοια αδιαφορία από τους αρμόδιους όλα αυτά τα χρόνια, παθαίνοντας σοκ για οτιδήποτε άλλο πλην της ασέβειας προς νεκρούς...


3 σχόλια:

  1. Υποκριτικές διαμαρτυρίες... Να κάνουν το ίδιο και τους μπολσεβίκους της Λιβόρνο. Το ίδιο και για τους δημοκράτες που 80 χρόνια έχουν κατασφάξει δεκάδες λαούς στο όνομα της δημοκρατίας. Και μην μου γράψει κανείς ότι δεν είναι το ίδιο γιατί παίζει να είναι και... χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι και εδώ βρήκες να κάνεις προπαγάνδα? Σε πονάει τόσο πολύ το Λιβόρνο

      Διαγραφή
  2. an itan evreoi aftoi oi 39 opadoi mas naste sigouroi oti tha tous ekanan ta panta...alla distixos epidi oi evreoi elenxoun ton kosmo pleon , den tous aresi pou kanoun teties kinisois enantion tous....gia aftous ginonte ola...distixos to podosfero panta ine politikopioimeno ite theloume ite oxi...prosopika den tha me piraze an stin kerkida tis omadas m ixe kosmo apo diaforetikes politikes apopsois. to podosfero ine athlima ke asxetos me ta pistevo tou kathe enos den prepi na apilite i zoi enos filathlou gt ine aristeros i deksios i akoma ke anarxikos...mesa sto gipedo prosopika den asxoloume me politikopioisis omadas. ektos gipedou exo ta dika m pistevo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή