6 Οκτ 2017

Μαρότα: Δεν σκεφτόμαστε τον επόμενο προπονητή, αν και πρέπει να πω ότι ο Ιντσάγκι…

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για το VAR, τα συμβόλαια, την δουλειά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά και τον Σιμόνε Ιντσάγκι, προβλέποντας ότι θα κάνει σπουδαία καριέρα.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους ήταν ένας από τους καλεσμένους σε μια εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Κάρλο Αντσελότι και στο περιθώριο αυτής μίλησε στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα.

Για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Κάρλο Αντσελότι: «Είμαστε χαρούμενοι για την δουλειά του Αλέγκρι. Ο Αντσελότι, από την άλλη, εκτός από φίλος μου, είναι και ένας τοπ προπονητής».

Για την κόντρα με τη Νάπολι και αν υπάρχει νευρικότητα στη Γιούβε, όπως είπε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: «Δεν είμαστε νευρικοί. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του, υπάρχουν πάρα πολλά ματς να παίξουμε και προς το παρόν μπορούμε μόνο να αναλύσουμε τα λίγα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τις δηλώσεις του Τζον Ελκαν: «Μίλησε με καλά λόγια για εμάς και είμαστε ικανοποιημένοι. Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τη Γιουβέντους, όλοι δουλεύουμε με ηρεμία».

Για το VAR: «Η Γιουβέντους ξέρει ότι ο διαιτητής χρειάζεται τεχνολογική υποστήριξη. Είμαστε υπέρ του VAR και δεν φοβόμαστε κάτι. Αποδεχόμαστε την τεχνολογία, αλλά όλο αυτό είναι σαν πείραμα αυτή την στιγμή και χρειάζονται σίγουρα βελτιώσεις. Το γκολ του Μάντζουκιτς καλώς το ακύρωσαν αφού είδαν φάουλ του Λιχτστάινερ νωρίτερα αλλά δεν κατάλαβα γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε το VAR για το πέναλτι στον Ιγκουαΐν στο 94'. Ο διαιτητής πρέπει να παραμένει το επίκεντρο της διαιτησίας».


Για τις φήμες για τον Σιμόνε Ιντσάγκι: «Δεν σκεφτόμαστε τον επόμενο προπονητή, αν και πρέπει να πω ότι ο Ιντσάγκι είναι ανερχόμενος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει σπουδαία καριέρα. Λέγοντας αυτό, επαναλαμβάνω ότι είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την δουλειά του Αλέγκρι».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Εχουμε ποδοσφαιριστές στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους, αναλύουμε την κάθε περίπτωση. Αυτά τα θέματα θα κλείσουν χωρίς προβλήματα, υπάρχει κοινή θέληση να συνεχίσουμε και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ποδοσφαιριστές όπως οι Κιελίνι και Μπαρτσάλι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου