3 Νοε 2017

Η πιο αστεία δικαιολογία που έχει επικαλεστεί ο Ντάνι Αλβες για να πει γιατί έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες... θυμήθηκε ακόμη ένα λόγο που τον έκανε να φύγει από τη Γιουβέντους.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έχει δώσει 2-3 διαφορετικές εκδοχές ως τώρα για την απόφαση του να μην σεβαστεί το συμβόλαιο του με τους μπιανκονέρι και να κάνει τα πάντα, με την συμπεριφορά του, ώστε να αποχωρήσει.

Τώρα αποφάσισε να προσθέσει ακόμη μία εκδοχή, η οποία έχει να κάνει με... αεροπλάνα και μόντελινγκ. «Δεν ήταν εύκολο να βρω πτήση από Τορίνο για Βαρκελώνη ώστε να βλέπω τα παιδιά μου ενώ και για την σύντροφο μου, η οποία είναι μοντέλο, δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες στο Τορίνο», είπε ο Βραζιλιάνος.


Είναι και μακριά, βλέπετε, το Τορίνο από το Μιλάνο, οπότε ήταν δύσκολο να βρει απευθείας πτήσεις ή πασαρέλες ο Αλβες και η σύντροφος του...


1 σχόλιο:

  1. Τι σαχλαμάρες γράφετε; 144 χιλιόμετρα είναι η απόσταση Τορίνο Μιλάνο, σαν να λέμε Χανιά -Ηράκλειο! Μιάμιση ώρα με αυτοκίνητο είναι, θέλει 20 ευρώ βενζίνη. Και με το τρένο 10 ευρώ! Έχουμε κρίση δεν το σκέφτεστε; Και δεν έχουν και κάρτες απεριόριστων διαδρομών με έκπτωση. Επίσης το Μιλάνο δεν είναι μια... μέκα του μόντελινγκ όπως η Βαρκελώνη, η μπαρτσελονέτα (γεια σου Πολάκη γίγαντα), το Βιλαμπάχο, η Βιλιαρίμπα.... Μη γράφετε ότι νάναι πχια μαμωτοκερατομουμεσαπρωιπρωισαββατιατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή