21 Νοε 2017

Ο Ντιμπάλα έκλεισε το μάτι στη Γιουνάιτεντ, λένε οι Αγγλοι

Οι δηλώσεις του Πάουλο Ντιμπάλα στο France Football προκαλούν, όπως είναι αναμενόμενο, διάφορα σενάρια.

Ο Αργεντίνος άσος έχει πει αρκετές φορές ότι θέλει να παραμείνει για πάντα στη Γιουβέντους αλλά τώρα τα είπε κάπως αλλιώς στους Γάλλους. Και αφού τα είπε κάπως αλλιώς, οι Αγγλοι άρπαξαν την ευκαιρία για να κάνουν τα σενάρια τους.


Σύμφωνα με αυτά, οι δηλώσεις του Ντιμπάλα και ειδικά αυτές στις οποίες αναφέρθηκε στον Πολ Πογκμπά και στο πόσο καλοί φίλοι είναι, ερμηνεύονται σαν... κλείσιμο του ματιού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, οι Αγγλοι ανακάλυπταν και μηνύματα του Πογκμπά προς τον Ντιμπάλα, μέσω του... hashtag «AgentP».


4 σχόλια:

  1. Πόσους παίκτες ακόμη θα χάσουμε. Η διοίκηση νομίζει πως είναι απλά μια εταιρεία. Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Αν θέλουν να πουλάν τον οποιονδήποτε τότε ας παίζουν κεκλεισμένων των θυρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακράν η πιο πετυχημένη διοίκηση ομάδας αν αναλογιστείς τι έχει πετύχει, σε πόσο χρόνο και υπό ποιές συνθήκες. Και ναι, είναι πρώτα εταιρεία. Και ναι, μια χαρά το πάει η Γιουβε με το προιόν Ντιμπάλα και φτιάχνει κλίμα για να τον πουλήσει. Δεν είναι ηλίθιοι τα πιο γατόνια που κυκλοφορούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Ξέρουν ότι ο μικρός Αργεντίνος είναι ανεπαρκής για να σηκώσει στις πλάτες του την Γιουβε.

      Διαγραφή
    2. Ξάδερφος του Μαρότα;

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου νομίζω ότι καλό για σένα αλλά και για μας που τα βλέπουμε πρέπει να σταματήσεις πλέον να σχολιάζεις γιατί είσαι απλά εκτός τόπου και το βασικότερο έκτος χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή