21 Νοε 2017

Μαρότα και Νέντβεντ πρέσαραν τον Αλέγκρι, συζήτηση και με τους παίκτες για ν’ αντιμετωπιστεί η κρίση

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τα είπε αρχικά με τη διοίκηση και στη συνέχεια με τους παίκτες του, με στόχο η Γιουβέντους να παρουσιαστεί πιο... Γιουβέντους από εδώ και πέρα.

Οπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport σήμερα, η ήττα από την Σαμπντόρια μπορεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους μπιανκονέρι όπως η περσινή από την Φιορεντίνα. Τότε, ο Αλέγκρι αποφάσισε οριστικά ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή συστήματος, ενώ και οι παίκτες κατάλαβαν ότι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Τώρα, όπως γράφει η εφημερίδα σε σημερινό κομμάτι της, ο προπονητής είχε συζήτηση με τους Μπέπε Μαρότα και Πάβελ Νέντβεντ μετά την ήττα στη Γένοβα, προκειμένου να δουν τι ακριβώς φταίει και η ομάδα δεν είναι όπως πρέπει.


Χωρίς να αναφέρονται λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε ανάμεσα σε αντιπρόεδρο, γενικό διευθυντή και προπονητή, η Gazzetta dello Sport γράφει ότι η συνέχεια δόθηκε στο Βινόβο χθες Δευτέρα.

Αλέγκρι και ποδοσφαιριστές είχαν τη δική τους συζήτηση, όπου ο προπονητής έκανε σαφές αυτό που είπε και ο Τζόρτζιο Κιελίνι στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς της Κυριακής: Οτι όλοι, δηλαδή, πρέπει από εδώ και πέρα να δώσουν το κάτι παραπάνω και κανείς να μην αισθάνεται ότι η νίκη θα έρθει ακόμη κι αν δεν είναι 100% συγκεντρωμένος συνεχώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου