12 Νοε 2017

Ο Μαρότα είπε πότε θα φύγει από τη Γιούβε αλλά και ποιος τύπος προπονητή δε θα έρθει ποτέ στο Τορίνο

Ο Μπέπε Μαρότα αποκάλυψε πότε θα φύγει από τη Γιουβέντους και έκανε σαφές τι στυλ προπονητές δεν θα κάτσουν ποτέ στον πάγκο των μπιανκονέρι.

Στη συνέντευξη του στην Il Giornale ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, λέγοντας τα εξής...

Για τον λόγο που υπάρχουν κάθε χρόνο αλλαγές στο ρόστερ: «Είναι μια πρόκληση. Προφανώς από την μία πλευρά πρέπει να ελέγχουμε το οικονομικό κομμάτι, από την άλλη θέλουμε το μάξιμουμ αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ελειψε μόνο το κερασάκι στην τούρτα πέρυσι, αλλά τα πρωταθλήματα και οι δύο τελικοί σε τρία χρόνια δικαιώνουν τις μεταγραφικές καμπάνιες μας».

Για την άμυνα: «Το προσεχές καλοκαίρι έρχεται ο Καλντάρα αλλά οι ηλικίες εκεί πίσω δείχνουν ότι κάτι θα πρέπει να κάνουμε. Και θα το κάνουμε».

Για τον Φάμπιο Παράτιτσι: «Πάντα χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί μοιράζομαι τα πάντα με τους συνεργάτες μου. Είμαι υπερήφανος λέγοντας ότι ο Παράτιτσι, ο αθλητικός διευθυντής μας, είναι δημιούργημα μου».

Για το μέλλον του: «Η πορεία μου δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει αυτή η πρόκληση που θέλω με κάθε κόστος, η κατάκτηση του Champions League. Από εκεί και πέρα, δεν με βλέπω σε άλλη ομάδα. Οταν ο Ανιέλι το θελήσει, με βλέπω στην ομοσπονδία».


Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Η διοίκηση είναι πρώτα από όλα. Στην ομάδα των παραγόντων, των διευθυντών υπολογίζω και τον προπονητή, ο οποίος πρέπει να είναι σε ευθεία γραμμή με την επιχειρηματική γραμμή του κλαμπ. Προπονητές που δεν είναι έτσι, στη Γιουβέντους δεν θα βρίσκουν χώρο. Ο Αλέγκρι ταιριάζει τέλεια με το μοντέλο μας».

Για το VAR και το αν αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να βουλώσει η Γιουβέντους τα στόματα όσων την αμφισβητούν: «Εμείς έχουμε πάντα την υποχρέωση της νίκης. Εχουμε χτιστεί ως ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αν δεν τα καταφέρουμε θα είναι ήττα. Δεν φοβόμαστε το VAR, αντιθέτως θα δικαιώσει οριστικά τις νίκες μας. Για παράδειγμα, έχουμε ήδη εκτελέσει όσα πέναλτι, τρία, είχαμε εκτελέσει σε όλο το περσινό πρωτάθλημα. Ασχέτως αν τα χάσαμε...».


1 σχόλιο:

  1. Τα είπε όλα ο Μαρότα για τους προπονητές και η Γιουβε δείχνει το μέλλον της θέσης του προπονητή αφού τα κλαμπ γίνονται βιομηχανίες. Βρείτε λοιπόν ποιος μπορεί να παίξει τέτοιο ρόλο εκτός τον Αλέγκρι. Ο Ιντζάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή