23 Νοε 2017

Tuttosport και Gazzetta dello Sport είδαν διαφορετικά πράγματα στο Γιούβε-Μπάρτσα

Διαφορετικά είδαν τον χθεσινό αγώνα της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα οι Tuttosport και Gazzetta dello Sport.

Οι μπιανκονέρι ήθελαν τη νίκη για να καθαρίσουν από χθες με την υπόθεση πρόκριση αλλά και το 0-0 μάλλον την κάνει την δουλειά του. Το σίγουρο είναι ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό η Γιούβε έκανε την δουλειά της στον ανασταλτικό τομέα όπως έπρεπε, με συνέπεια να μην επιτρέψει ευκαιρίες στους μπλαουγκράνα. Μόνο μία από λάθος του Κουαδράδο και από εκεί και πέρα μόνο εκτελέσεις φάουλ.

Το γεγονός ότι η Γιουβέντους ήταν πιο συμπαγής ανασταλτικά είναι και το μόνο θετικό από αυτό το ματς, με τις δύο εφημερίδες που προαναφέραμε, όμως, να έχουν εκτιμήσει διαφορετικά την κατάσταση.

Η Tuttosport, για παράδειγμα, θεωρεί ότι αυτό το 4-4-2 που χρησιμοποίησε ο Αλέγκρι στο τελευταίο κομμάτι του χθεσινού αγώνα, ίσως είναι το σύστημα που ταιριάζει στους μπιανκονέρι. Και το αιτιολογεί με το γεγονός ότι δεν επιτράπηκε κάποια φάση στην Μπαρτσελόνα με αυτό ενώ και η ομάδα πλησίασε στο γκολ, έστω στο 92', με τον Ντιμπάλα.


Η Gazzetta dello Sport, από την άλλη πλευρά, στηρίζει την επιλογή του 3-4-2-1 από τον Αλέγκρι και θεωρεί ότι ίσως τελικά αυτό είναι το σύστημα που θα αλλάξει την φετινή σεζόν της Γιουβέντους. Η εφημερίδα στέκεται στο γεγονός ότι η άμυνα λειτούργησε καλύτερα με τριάδα ενώ με την παρουσία του Κουαδράδο σαν δεξί χαφ δεν φάνηκε η απουσία κάποιου δεξιού μπακ κλάσης. Παράλληλα, θεωρεί ότι οι Ντάγκλας Κόστα-Ντιμπάλα μπορούν να δουλέψουν καλά μαζί πίσω από τον φορ.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η συνέχεια θα δείξει ποια θα είναι η επιλογή του Αλέγκρι και τι αποτελέσματα θα έχει για τη Γιουβέντους και την σεζόν της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου