15 Νοε 2017

Το ακαταλαβίστικο σχόλιο για τον Αλέγκρι που έγινε στην τηλεόραση της RAI την ώρα της εθνικής και πώς πήγαν να το μαζέψουν

Ο δημοσιογράφος της RAI που περιέγραψε το Ιταλία-Σουηδία είπε κάτι... ακαταλαβίστικο στο τέλος και επιμένει σε αυτό.

«Απόψε έχασε όλο το ποδόσφαιρο μας, έχασε ακόμη και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι», ήταν η ατάκα του δημοσιογράφου Μάρκο Τσιβόλι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ιταλίας με την Σουηδία, προκαλώντας απορίες σε όλους. Και όχι μόνο απορίες, αφού μέσω των social media δέχθηκε πολλά άσχημα σχόλια από τους Γιουβεντίνους για αυτή την ατάκα.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο δημοσιογράφος της RAI θέλησε εκείνη την στιγμή να αναφέρει το όνομα του προπονητή της Γιούβε και κανείς δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πει και τώρα που προσπαθεί να το δικαιολογήσει.


«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια επίθεση προς τον Αλέγκρι, ούτε ήθελα να πω ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη αυτός ή η Γιουβέντους. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Αλέγκρι, τον θεωρώ το Νο1 και αυτό ήθελα να πω με αυτή την ατάκα. Θα μπορούσα να αναφέρω τον Σάρι, τον Σπαλέτι ή οποιονδήποτε άλλο αλλά επέλεξε τον Αλέγκρι, το Νο1, για να δείξω ότι χάσαμε όλοι μας με αυτό τον αποκλεισμό. Ακόμη και ο προπονητής που δεν χάνει σχεδόν ποτέ», ήταν η εξήγηση του Τσιβόλι.


1 σχόλιο: