24 Νοε 2017

Το προβοκατόρικο δημοσίευμα για τον διάλογο Ντιμπάλα-Μέσι

Αφού έγραψαν οι Αγγλοι, οι Ισπανοί αποφάσισαν να επανέλθουν δυναμικά στο θέμα Ντιμπάλα.

Ο Αργεντίνος είναι από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των ισπανικών ΜΜΕ σε μεταγραφικά σενάρια και τώρα επανέρχονται. Πριν λίγα 24ωρα άλλωστε είχαν γράψει οι Αγγλοι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε οι Ισπανοί κάνουν comeback... αποκαλύπτοντας και διαλόγους.

Βασικά, το Don Balon, το οποίο πάντα προσπαθεί να εντυπωσιάσει στα ρεπορτάζ του για τον Ντιμπάλα, γράφει ότι ο Ντιμπάλα ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γιουβέντους και δεν πιστεύει πολύ στη φετινή ομάδα.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι ο Πάουλο είχε μια σύντομη συζήτηση με τον Λιονέλ Μέσι μετά τη λήξη του αγώνα της Τετάρτης και του είπε πως δεν πιστεύει ότι η Γιούβε μπορεί φέτος να διεκδικήσει το Champions League.


Αν όντως επιβεβαιωθεί αυτό, καταλήγει το Don Balon, ο Ντιμπάλα δεν αποκλείεται να ζητήσει μεταγραφή το καλοκαίρι και σε μια τέτοια περίπτωση θα κινηθεί η Μπαρτσελόνα.

Το δημοσίευμα είναι ή αληθινό ή προβοκάτσια. Και ο Ντιμπάλα δε γίνεται να βγαίνει κάθε μέρα και να απαντάει στα όσα του καταλογίζουν πως σκέφτεται ή φέρεται να λέει. Πάντως, αν δεν είχε πει ο Αργεντίνος εκείνο το «δε δίνω υποσχέσεις (χωρίς να δώσει, βέβαια) δε θα τον χρησιμοποιούσαν σχεδόν κάθε μέρα τα ξένα ΜΜΕ.


2 σχόλια:

  1. Ο Μαροτα φταίει όχι ο Ντυμπαλα.
    Τι να πει ο Ντυμπαλα όταν κάθε χρόνο η ομάδα πουλάει παίκτες ,ότι θα μείνει για πάντα στην Γιουβε;Ας βγει ο Μαροτα να πει αν πουλιέται κι αυτός ή όχι.
    Το donbalon πάντως έχει πέσει μέσα σε κανένα δημοσίευμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως αναφέρει το δικό μας σχόλιο στο θέμα: ο Ντιμπάλα δε γίνεται να βγαίνει κάθε μέρα και να απαντάει στα όσα του καταλογίζουν πως σκέφτεται ή φέρεται να λέει. Ο Μαρότα δεν πρόκειται να το πει αυτό. Γιατί έτσι θα κόψει μια μεγάλη πρόταση. Και αν έρθει μια μεγάλη πρόταση, θα πουληθεί (αυτή είναι η γνώμη μας).

      Δεν θυμόμαστε αν έχει πέσει μέσα το Don Balon. Ετσι κι αλλιώς γράφουν όλοι τόσα για τον Αργεντίνο που αν κάποια στιγμή φύγει, θα πουν: είδες, το είχα πει. Απλά θα έχουν γράψει και άλλα τόσα που δε θα γίνουν ποτέ.

      Forza Juve!

      Διαγραφή