12 Νοε 2017

Ποιος παίκτης έφυγε και αιφνιδίασε τον Μαρότα

Ο Μπέπε Μαρότα αναφέρθηκε στο «αντίο» που τον αιφνιδίασε το καλοκαίρι, στην άμυνα και στις μεταγραφές των 100 εκατ. ευρώ.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στην Il Giornale και σε αυτές αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις των Λεονάρντο Μπονούτσι και Ντάνι Αλβες το καλοκαίρι, ερωτηθείς για το ποια από τις δύο τον αιφνιδίασε.

«Η απόφαση του Αλβες. Ηταν σαν κεραυνός, από το πουθενά... Εκανε αυτή την επιλογή και πιστέψαμε ότι ήταν η Σίτι, τελικά πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Υπήρξε μια στιγμή κόντρας ανάμεσα μας μετά την απόφαση του, γιατί έπρεπε να δείξει ως επαγγελματίας σεβασμό στη Γιουβέντους», είπε ο Μαρότα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Μπονούτσι δεν αποφάσισε να φύγει λόγω του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Η αιτία δεν ήταν ο προπονητής. Ημασταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο γιατί σε συζητήσεις που κάναμε βλέπαμε ότι ο ποδοσφαιριστής άρχισε να έχει κάποιες αμφιβολίες».


Από εκεί και πέρα, αφού είπε ότι η Γιούβε έχει και πάντα θα έχει στόχο να δημιουργήσει ένα νέο σκληρό πυρήνα Ιταλών παικτών, ο Μαρότα ρωτήθηκε αν θα γίνεται κάθε χρόνο μία μεταγραφή 100 εκατ. ευρώ.

«Με τον Ιγκουαΐν ήταν ευκαιρία και γι' αυτό το κάναμε. Δεν μπορούμε, όμως, να σκεφτόμαστε ότι κάθε χρόνο θα γίνεται κάτι τέτοιο. Θέλω να ξεκαθαρίσω, επίσης, ότι η μεταγραφή του Ιγκουαΐν έγινε πριν την πώληση του Πογκμπά, αν και η αλήθεια είναι ότι αυτή η πώληση μπορούσε να προβλεφθεί και σίγουρα διευκόλυνε την μεταγραφή του Γκονσάλο τελικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου