19 Νοε 2017

«Κι άλλες φορές βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο αλλά πάντα αντιδρούσαμε άμεσα, δεν είναι τυχαία όσα έγιναν…»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι προσπάθησε να εξηγήσει πώς η Γιουβέντους κατάφερε να χάσει στη Γένοβα και μάλιστα να είναι και πίσω στο σκορ με 3-0 ως το 90’.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κιελίνι στο JTV.

- Περίεργο ματς, στα πρώτα 60 λεπτά αξίζατε να είστε μπροστά στο σκορ. 
«Είναι δύσκολο να εξηγήσεις ένα ματς στο οποίο ήμασταν πίσω με 3-0 στο 90’ μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Αυτό σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσει. Η εμφάνιση ήταν καλή, είχαμε φέρει το ματς εκεί που θέλαμε, αλλά το να είσαι πίσω με 3-0 σε ένα τέτοιο ματς σημαίνει ότι κάτι λείπει και θα πρέπει να το βρούμε άμεσα».

- Ετυχε; Ή χαλαρώσατε;
«Προσωπικά δεν πιστεύω στα τυχαία, όταν δέχεσαι γκολ δεν είναι ατυχία, φταίνε άλλοι παράγοντες. Δυστυχώς μας συμβαίνει συχνά οπότε θα πρέπει να κάνουμε μια ανάλυση, να δούμε τα θετικά και να καταλάβουμε γιατί γίνεται τόσο συχνά».

- Μπροστά χάσατε πολλές ευκαιρίες σήμερα.
«Εντάξει, θα μπορούσαμε να βάλουμε πολλά γκολ σήμερα αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι σίγουρα κάτι λείπει αυτή την στιγμή και αυτό θα πρέπει να το βρει ο καθένας μας κάνοντας μια ανάλυση με τον εαυτό του».


- Στο πρώτο γκολ που δεχθήκατε έγιναν όλα αυτά εκεί πίσω... Γιατί;
«Νομίζω πως είχαμε εκνευριστεί από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αυτό δεν θα πρέπει να συμβαίνει, πρέπει να διατηρούμε το καθαρό μυαλό γιατί όταν το χάνεις μπορεί να δώσεις ευκαιρίες στους αντιπάλους. Κι άλλες φορές βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο παρελθόν αλλά πάντα αντιδρούσαμε άμεσα για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Θα μπορούσε να γίνει και σήμερα αλλά δεν ήμασταν καλοί στα τελειώματα των φάσεων. Σε αντίθεση με άλλα ματς, σήμερα κάναμε το παιχνίδι από την αρχή, είχαμε νομίζω τον απόλυτο έλεγχο και για αυτό λέω ότι θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε το γεγονός ότι ήμασταν πίσω με 3-0 ως το 90' σε ένα ματς όπως το σημερινό. Αυτό σημαίνει ότι το θέμα δεν είναι καθαρά αγωνιστικό αλλά μας λείπει κάτι άλλο αυτή την στιγμή για να νικήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου