8 Νοε 2017

Το μεγάλος λάθος του Τζοβίνκο που πλέον δεν μπορεί να διορθώσει

Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο μάλλον δεν μπορεί να αποδεχθεί το λάθος που έκανε πριν λίγα χρόνια.

Η περίπτωση του Ιταλού επιθετικού δεν είναι ευχάριστη, αφού είχε το ταλέντο για να κάνει κάτι πολύ καλό στη Γιουβέντους και γενικά στο ποδόσφαιρο αλλά δεν είχε δυστυχώς τον χαρακτήρα. Αυτό το απέδειξε με διάφορους τρόπους... Τόσο με το γεγονός ότι στα δύσκολα εξαφανιζόταν από το γήπεδο, όσο και με την επιλογή του να πάει από τα 27 του χρόνια στις ΗΠΑ.

Ο Τζιοβίνκο δεν έδειξε διάθεση να παλέψει αλλά τα παράτησε και προτίμησε το εύκολο πρωτάθλημα των Αμερικάνων και φυσικά τα πάρα πολλά λεφτά που παίρνει εκεί ετησίως. Καλά έκανε αφού έτσι ήθελε, αλλά τώρα δεν του αρέσει...


Ο μάνατζερ του, Αντρέα Ντ' Αμίκο, εξέφρασε την απογοήτευση του Σεμπάστιαν επειδή δεν καλείται στην εθνική Ιταλίας παρά τα όσα εντυπωσιακά κάνει στα γήπεδα των ΗΠΑ, λέγοντας «τι άλλο να κάνει ο Τζοβίνκο;».

Τίποτα να μην κάνει. Αρκούν όσα δεν έκανε, όταν είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του, για να τον έχουν εκτός ποδοσφαίρου ουσιαστικά. Και θα έπρεπε να το ξέρει αυτό όταν αποφάσιζε από τα 27 του να γίνει... παλαίμαχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου