14 Νοε 2017

Αίσθηση προκαλεί πως αποθεώνουν τον Μπουφόν όχι μόνο ποδοσφαιριστές αλλά και ομάδες

Ολος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, παίκτες αλλά και ομάδες, αποδίδουν τιμές στον Τζίτι Μπουφόν μετά την τελευταία του εμφάνιση με την εθνική Ιταλίας.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους και της σκουάντρα ατζούρα φανταζόταν, προφανώς, διαφορετικό το φινάλε του με τη φανέλα των ατζούρι αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Γεγονός, όμως, που δεν μειώνει στο ελάχιστο το μεγαλείο του Μπουφόν και την προσφορά του στην εθνική Ιταλίας.

Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό των ατζούρι, επομένως, ένας-ένας παίρνει σειρά για να αποθεώσει τον Τζίτζι μέσω των social media, με την Tuttosport να αναφέρει ενδεικτικά ότι προς το παρόν το έχουν κάνει οι Πάουλο Ντιμπάλα, Αρτούρο Βιντάλ, Μάριο Λεμινά, Σέρχιο Ράμος, Ικερ Κασίγιας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Στέφανο Σορεντίνο, Νταβίντ Βίγια, Μπέντζαμιν Μεντί, Φρανκ Ριμπερί, Λούκας Ποντόλσκι.


Ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση, πάντως, προκαλεί η υπόκλιση δύο γερμανικών ομάδων και συγκεκριμένα των Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Γκλάντμπαχ στον Μπουφόν, αποθεώνοντας τον για όσα έκανε για την εθνική ομάδα της χώρας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου