11 Νοε 2017

Για ποιον προπονητή δεν έχει να πει μια καλή κουβέντα ο Αντρέα Πίρλο

Μιλώντας για το μέλλον του ο Αντρέα Πίρλο, δήλωσε πως δεν αποκλείει να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο Ιταλός που πλέον δε λέγεται ποδοσφαιριστής αλλά βετεράνος ποδοσφαιριστής, είπε πως θα παραμείνει για οικογενειακούς λόγους στη Νέα Υόρκη μέχρι το τέλος της σεζόν. Από ’κει και πέρα, θα δει τι θα κάνει.

Αρχικά και αφού επιστρέψει στην πατρίδα του, σκοπεύει να πάρει δίπλωμα προπονητή και αν νιώσει τη σπίθα, θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στα γήπεδα. Αναφερόμενος στο μέλλον του (στους πάγκους), ο Πίρλο θυμήθηκε ποιοι προπονητές τον βοήθησαν. Ποιους σέβεται δηλαδή και έχει έναν καλό λόγο γι’ αυτούς. Στις δηλώσεις του ξέχασε έναν…


«Ολοι οι προπονητές που συνεργάστηκα στην καριέρα μου έχουν μερίδιο στην επιτυχία. Ο Λουτσέσκου μου έβαλε τη φλόγα όταν ήμουν 15 ετών. Ο Τζίτζι Σιμόνι στην Ιντερ ήταν πολύ σημαντικός. Ο Κάρλο Ματσόνε μου άλλαξε τη θέση αλλά και οι Μαρτσέλο Λίπο, Κάρλο Αντσελότι, Αντόνιο Κόντε ήταν θεμελιώδεις».

Για ποιον προπονητή του δεν είχε μια καλή κουβέντα να πει; Γι’ αυτόν που ουσιαστικά αποτέλεσε την αιτία να φύγει από τη Μίλαν αλλά και να τον συναντήσει μετά στη Γιούβε. Τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου