1 Νοε 2017

«Αυτή η ομάδα πρέπει πρώτα να νιώσει φόβο για να αντιδράσει και να αποδώσει»

Το αποτέλεσμα είναι το μόνο που κρατάει η Γιουβέντους από το χθεσινό ματς, παραδέχθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι μπιανκονέρι πήγαν στη Λισαβόνα γνωρίζοντας ότι με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη, μετά το 1-1 με την Σπόρτινγκ. Αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένο τον Αλέγκρι, όχι γιατί ήθελε την ισοπαλία αλλά γιατί με την εμφάνιση της η Γιούβε μάλλον δεν άξιζε κάτι παραπάνω.

«Είναι απογοητευτικό, υπό την έννοια πως μπορούσαμε να καθαρίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση αλλά δεν το κάναμε. Τώρα έχουμε την Μπαρτσελόνα και μετά τον Ολυμπιακό, είναι ανοιχτό ακόμη το θέμα. Είμαι απογοητευμένος επειδή το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά άσχημο, το δεύτερο ήταν καλύτερο αλλά θα έπρεπε γενικά να είμαστε πιο οργανωμένοι. Θα κρατήσουμε το αποτέλεσμα απόψε, το οποίο πραγματικά ήταν το μόνο καλό με αυτή την εμφάνιση», είπε αρχικά ο προπονητής των μπιανκονέρι και πρόσθεσε.


«Ηταν απλά τα πράγματα, έπρεπε να νικήσουμε για να τελειώσουμε και μαθηματικά το θέμα της πρόκρισης. Προφανώς αυτή η ομάδα πρέπει πρώτα να νιώσει φόβο για να αντιδράσει και να αποδώσει. Το θέμα της πρόκρισης είναι ανοιχτό ακόμη».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές και την είσοδο των Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα και Μπερναρντέσκι, ο Αλέγκρι σχολίασε: «Είναι φυσιολογικό οι αλλαγές να σε βοηθούν στα τελευταία 30 ή 20 λεπτά, αλλά το θέμα είναι ότι μετά την ισοφάριση θα έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί και να τους πρεσάρουμε γύρω από την περιοχή τους. Εμείς, όμως, κινούμασταν από δεξιά προς αριστερά με την μπάλα και δεν ήμασταν επικίνδυνοι στο τέλος».


1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά η ομάδα Χτες δεν ήταν καθόλου καλή πολύ παίχτες κάτω του μετρίου αλλά η πραγματική απογοητεύση ήταν ο alex sandro..το μοναδικό θετικό που έκανε στον αγώνα ήταν ένα επιτυχημένο τάκλιν στο 88'!! πολλά λάθη , πραγματικά με απογοήτευσε !! πάμε για άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή