1 Νοε 2017

Το πιο τρελό σενάριο για νέο προπονητή στη Γιούβε

Είναι δυνατόν ο Αντόνιο Κόντε να μιλάει με ανθρώπους της Γιουβέντους για ενδεχόμενη επιστροφή του;

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από όταν δημιουργήθηκε θέμα ανάμεσα σε Αντρέα Ανιέλι και Κόντε, λόγω μιας ατάκας του προέδρου και της υπερβολικής αντίδρασης του πρώην προπονητή. Ο διευθυντής της Tuttosport τότε είχε πει ότι δεν ήταν τυχαία ούτε η ατάκα του Ανιέλι, ούτε το χρονικό σημείο που επέλεξε να την πει.

Τώρα, δημοσιογράφος της Mediaset και συγκεκριμένα ο Πάολο Μπαργκίτζια, υποστήριξε ότι υπάρχουν κάποιοι ψίθυροι, σύμφωνα με τους οποίους ο Κόντε θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους. Οι ίδιοι ψίθυροι, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, λένε ότι αυτή είναι επιθυμία και του Τζον Ελκαν αλλά όχι του Αντρέα Ανιέλι.


Ο Μπαργκίτζια, μάλιστα, στάθηκε στο πώς άλλαξαν τα πράγματα, λέγοντας ότι το καλοκαίρι του 2010 ο Κόντε ανέλαβε τη Γιούβε επειδή ήταν προσωπική επιλογή του Ανιέλι, την ίδια ώρα που ο Ελκαν προτιμούσε τον Βάλτερ Ματσάρι.

Με δεδομένο ότι οι σχέσεις Ανιέλι-Ελκαν είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, φαίνεται δύσκολο να ισχύει ότι υπάρχουν μυστικές συζητήσεις με τον Κόντε. Ή μήπως όχι;


1 σχόλιο:

  1. Πιο πιθανό είναι να γυρίσει ο Ρανιέρι παρά ο Κόντε. Η Γιουβε θα επιλέξει μεταξύ Ιντζάκι και Αντσελότι με τον 2ο πιο πιθανό γιατί δίνει περισσότερες εγγυήσεις σ' αυτό που θέλει η ομάδα. Δηλαδή την άμεση κατάκτηση του τσάμπιονς λιγκ. Μόνο αν το πάρει ο Αλέγκρι φέτος θα έχει περισσότερες πιθανότητες ο Ιντζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή