8 Νοε 2017

Σικ: Γι’ αυτό δεν πήγα από τη Σαμπντόρια στη Γιούβε

Ο Πάτρικ Σικ αναφέρθηκε στη Γιουβέντους και στο γιατί δεν έγινε η μεταγραφή του.

Η περίπτωση του Τσέχου είναι μυστήρια, αφού ήταν μια κλεισμένη μεταγραφή, με ποσό μεγαλύτερο από αυτό που προέβλεπε η ρήτρα. Η Γιούβε, όμως, τελικά ακύρωσε την συμφωνία και μπήκαν άλλες ομάδες στη διεκδίκηση του, με την Σαμπντόρια τελικά να παίρνει περισσότερα κι από όσα θα έπαιρνε από τους μπιανκονέρι.

Οπως και να έχει, το πρόβλημα ήταν ιατρικό, όπως τονίστηκε τότε. Τώρα ο Σικ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του υποστηρίζει ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα και ότι η συμπεριφορά της Γιουβέντους ήταν αυτή που χάλασε την μεταγραφή.


«Είχα πολλές προτάσεις για να επιλέξω αλλά αυτές που μου άρεσαν περισσότερο ήταν από Τορίνο, Μιλάνο, Ρώμη. Επέλεξα τη Γιουβέντους, μου είχε τηλεφωνήσει ο Νέντβεντ και όλα έδειχναν συναρπαστικά. Ανυπομονούσα. Τον Ιούνιο αισθανόμουν παίκτης της Γιουβέντους αλλά δεν ήμουν. Ηξερα ότι αυτό το θέμα στην καρδιά είχε περάσει, ήμουν καλά αλλά η Γιούβε καθυστέρησε την μεταγραφή. Οταν επέστρεψα από τις διακοπές, ο μάνατζερ μου είπε ότι θα έπρεπε να επιστρέψω στο Τορίνο για νέα τεστ. Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, η Γιουβέντους δεν ενδιαφερόταν για ένα, ήμουν θυμωμένος», ήταν τα λόγια του Σικ.


3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, του ζήτησε η Γιούβε να κάνει νέες εξετάσεις και εκείνος είπε όχι. Στην ουσία, πάντα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, εκείνος είπε «όχι» σε νέες εξετάσεις που αυτομάτως σήμαινε πως δε θα γίνει η μεταγραφή.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή θίχτηκε με το να κάνει εκ νέου εξετάσεις ο μικρός! αυτά είναι πράγματα ότι να ναι.. προφανώς και δεν πέρασε με επιτυχία τις γιατρικες εξετάσεις και για αυτό δεν έγινε η μεταγραφή! Του εύχομαι πάντως εάν αξίζει να μας το αποδείξει!

      Διαγραφή