2 Νοε 2017

Η βραδιά που ο Ντελ Πιέρο δεν κοιμήθηκε καθόλου, η συμβουλή του Μπονιπέρτι και η γνωριμία με τον Τζάνι Ανιέλι

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θυμήθηκε την στυλιστική συμβουλή του Τζιαμπιέρτο Μπονιπέρτι, την πρώτη γνωριμία με τον Τζάνι Ανιέλι και το πώς έμεινε ξύπνιος πριν υπογράψει στη Γιουβέντους.

Με αφορμή τα 120ά γενέθλια της Κυρίας, ο Αλεξ μίλησε στο Sky Italia και έκανε μια αναδρομή στο ξεκίνημα του στους μπιανκονέρι, με τους οποίους στη συνέχεια θα έγραφε ιστορία αφού στα 19 χρόνια που παρέμεινε στην ομάδα έσπασε όλα τα ρεκόρ.

«Την πρώτη μου βραδιά στο Τορίνο δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου, παρά το γεγονός ότι ήμουν ούτως ή άλλως οπαδός της Γιουβέντους. Ηταν μια στιγμή απόλυτης ευφορίας για μένα, δεν κοιμήθηκα πολύ. Μετά αρχίζεις να συνειδητοποιείς πού είσαι, με ποιους θα είσαι συμπαίκτης. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο για μένα αλλά οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν. Βρήκα την σωστή ατμόσφαιρα και μια σπουδαία κατανόηση με τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και το κλαμπ. Ηταν τέλεια», είπε ο Ντελ Πιέρο, ο οποίος θυμήθηκε την γνωριμία του με τον Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι, ο οποίος ήταν ακόμη πρόεδρος της Γιούβε τότε.

«Οταν με προσκάλεσε να δω τη Γιουβέντους στο Ούντινε, μου είπε: "Κόψε τα μαλλιά σου". Και σκεφτείτε ότι τα είχα ήδη κόψει... Μετά, ο μάνατζερ μου κι εγώ είχαμε ένα πλάνο για το τι θα του λέγαμε όταν τον συναντούσαμε, αλλά όταν μπήκαμε στο γραφείο του Μπονιπέρτι μίλησε ο ίδιος για πέντε λεπτά και μετά είπε: "Αυτό είναι το συμβόλαιο, βάλε υπογραφή". Πήραμε πέντε λεπτά για να το συζητήσουμε και ο μάνατζερ μου είπε "φαίνεται καλή προσφορά"».


Αναφορά, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει και στην πρώτη, οπτική έστω, επαφή με τον Τζάνι Ανιέλι.

«Τον Avvocato τον είδα για πρώτη φορά στη Villar Perosa με την ομάδα, δεν ήταν μια καλή περίοδος. Ηρθε σε μια προπόνηση κρατώντας την Gazzetta dello Sport και μας είπε: "Νομίζω ότι είστε καλύτεροι από ό,τι γράφουν αυτοί εδώ". Μετά έφυγε. Μίλησε για λίγο με κάποιους από την ομάδα αλλά όχι με μένα. Την επόμενη φορά όμως, αφού είχα κάνει ένα χατ-τρικ, μίλησε και σε μένα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου