18 Νοε 2017

Τι συμβαίνει με Μπουφόν και Μπαρτσάλι και δε θα παίξουν στη Γένοβα ενώ είναι στην αποστολή

Σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αλλά και ο Αντρέα Μπαρτσάλι.

Στους δύο γερόλυκους της Γιουβέντους κόστισε κάπως παραπάνω ο αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 καθώς αναμενόταν να ήταν οι τελευταίες ποδοσφαιρικές τους παραστάσεις στα γήπεδα και είχαν σχεδιάσει εντελώς διαφορετικά το φινάλε.

Αν και οι δύο παίκτες είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη Σαμπντόρια, ο Μασιμιλιάνο Αλεγκρι θα τους αφήσει εκτός βασικού σχήματος. Αυτό δήλωσε τη συνέντευξη Τύπου και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, οι δύο διεθνείς θα δουν το ματς από τον πάγκο.

Μπορεί ο προπονητής της Γιούβε -σωστά- να είπε πως «όπως και να έχει, πάντως, είναι ποδόσφαιρο. Τα δράματα στη ζωή είναι άλλα. Θα ξανασηκωθούν και θα ξαναρχίσουν» αλλά φαίνεται πως Τζίτζι και Αντρέα έχουν ξενερώσει αρκετά.


Ο Μπουφόν, για όσους δεν το θυμούνται, έχει δώσει τον αγώνα του απέναντι στην κατάθλιψη και βγήκε νικητής και ο ίδιος γνωρίζει καλά ποια είναι τα σοβαρά προβλήματα αλλά ποδοσφαιρικά έχει χαλαστεί όσο δεν πάει.

Την ίδια ώρα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν ζητήσει οι ίδιοι να μην αγωνισθούν την Κυριακή. Γεγονός που κατανόησε ο προπονητής τους.


2 σχόλια:

  1. Ήταν σοκ ο αποκλεισμός και δεν έχει σημασία ότι δεν είναι τα πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή αυτά. Κι εμένα μου χάλασε η μηχανή και μια εβδομάδα δεν ήμουν καλά κι ας ήξερα ότι... δεν είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα του κόσμου. Οι τύποι έχουν επιρεαστεί και επειδή οι αγώνες θέλουν το 101% προσήλωση ζήτησαν να μην αγωνιστούν αυτή την δύσκολη γι' αυτούς εβδομάδα. Μπράβο τους, επαγγελματίες. Αλλά αν ήμουν Αλέγκρι θα τους άφηνα μια εβδομάδα εκτός κι από μόνος μου για τους ίδιους λόγους. Και τον Κιελίνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως να τους αφηναμε εκτος για ολο το υπολοιπο της σεζον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή