20 Νοε 2017

Ο Μπαρτσάλι βγήκε μπροστά και έστειλε μήνυμα σε νέους και παλιούς

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι βγήκε μπροστά, μία μέρα μετά την ήττα από την Σαμπντόρια, για να στείλει το μήνυμα του σε όλους στη Γιουβέντους.

Ο Αντρέα μίλησε στο Sky Italia ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα αλλά αυτό που ήθελε βασικά ήταν να δώσει συνέχεια στις χθεσινές δηλώσεις του Τζόρτζιο Κιελίνι, κάνοντας σαφή κάποια πράγματα στους συμπαίκτες του. Τώρα που είναι νωρίς και υπάρχει χρόνος δηλαδή, γιατί αν συνεχίσουν έτσι οι μπιανκονέρι, θα δουν ότι τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ στη συνέχεια.

«Το ματς με την Μπαρτσελόνα θα είναι καθοριστικό και θα ξαναβρούμε την διάθεσή μας για... θυσία στον αγωνιστικό χώρο. Η Γιουβέντους πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει ακόμη και τώρα να συνεχίζει να υποφέρει, το γεγονός ότι έχουμε κατακτήσει έξι σερί πρωταθλήματα δεν σημαίνει ότι όλα είναι δεδομένα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε αρχικά ο Μπαρτσάλι και πρόσθεσε.


«Το να καθαρίσουμε με τον όμιλο του Champions League τώρα, πριν τα ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα, θα μας δώσει την απαραίτητη ηρεμία ώστε να προετοιμαστούμε όπως πρέπει για αυτούς τους αγώνες. Συμφωνώ με τον Κιελίνι, μας λείπει η θέληση να θυσιαστούμε, να υποφέρουμε. Ο καθένας μας θα πρέπει να δώσει περισσότερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου