28 Νοε 2017

Ο Ιγκουαΐν έκανε μια μικροεπέμβαση και του εύχονται να πάθει τα χειρότερα

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είχε ένα μήνυμα για όσους του εύχονται τα χειρότερα με αφορμή την μικροεπέμβαση στο χέρι.

Ο Αργεντίνος θέλει να είναι διαθέσιμος για το ματς της Παρασκευής με τη Νάπολι παρά το γεγονός ότι χθες εγχειρίστηκε και θα κάνει ό,τι μπορεί για να προλάβει. Είτε τα καταφέρει είτε όχι, πάντως, δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα του απέναντι στους οπαδούς της Γιουβέντους αλλά και απέναντι σε όσους του ρίχνουν κατάρες...

«Καλημέρα σε όλους, ήθελα να σας πω ότι η επέμβαση πήγε πολύ καλά! Σήμερα είναι μια άλλη μέρα και είναι ωραίο να την αρχίσουμε με ένα χαμόγελο και με θετική σκέψη, έτσι όλα θα πάνε καλύτερα», έγραψε αρχικά στο μήνυμα του στο Instagram ο Γκονσάλο και συνέχισε.


«Θέλω να ευχαριστήσω όσους ανησύχησαν για μένα, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς, οι οποίοι μπορεί να μην ζουν κοντά μου αλλά ξέρουν να δίνουν πάντα αξία στη δουλειά μου. Σε όλους αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά. Υπάρχουν όμως και αυτοί που σου εύχονται τα χειρότερα και σε αυτούς δεν αξίζει ο σεβασμός, ούτε ο δικός μου, ούτε κανενός άλλου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.