5 Δεκ 2017

Στα όριά του ο Χέβεντες που ψάχνει κάπου να πιαστεί

Ο Μπένεντικτ Χέβεντες θέλησε να ευχαριστήσει τους τιφόζι για την στήριξη τους, παρά το γεγονός ότι δεν τον βλέπουν ποτέ, όπως και τους συμπαίκτες του.

Ο Γερμανός αμυντικός είναι ξανά νοκ-άουτ με τραυματισμό και όλοι έχουν καταλάβει ότι βασικά μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους, αφού μοιάζει με θαύμα το να καταφέρει να κάνει 25 συμμετοχές στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η ψυχολογική κατάσταση του Χέβεντες, προφανώς, δεν μπορεί να είναι και η καλύτερη αλλά είναι η καλύτερη η αντιμετώπιση που έχει από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες του και σε αυτό στάθηκε στο νέο μήνυμα του στο Instagram.

«Αγαπητοί οπαδοί, χίλια ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα σας. Αφού επιτέλους μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου με τη Γιούβε την περασμένη εβδομάδα, ήρθε αυτό το νέο πρόβλημα. Στην προπόνηση την παραμονή του αγώνα με τη Νάπολι υπήρξε αυτό το νέο μυικό πρόβλημα. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Εκτιμώ πολύ, όμως, το γεγονός ότι έχω την ομάδα μου στο πλευρό μου και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας! Καλή τύχη για το αποψινό ματς ragazzi! Fino alla fine»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου