19 Δεκ 2017

Ο γυρολόγος που πουλάει τον Ντιμπάλα στην Ευρώπη ήταν η αιτία να ψυχρανθεί ο Αργεντίνος με τον Μαρκίζιο

Αν δεχθούμε το ρεπορτάζ της πολιτικής Corriere della Sera, ο αδερφός του Πάουλο Ντιμπάλα «απειλεί» να προκαλέσει μεγάλο χάσμα στη σχέση με τη Γιουβέντους.

Σε προηγούμενο μεταφέραμε την πληροφορία που έγραψε η Corriere di Torino για τις επαφές του Μαριάνο Ντιμπάλα, αδερφού και μάνατζερ του Πάουλο, με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το ίδιο γράφει και η Corriere della Sera, η οποία αναφέρει και λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα γράφει ότι στο Τορίνο είναι έξαλλοι με τον Μαριάνο Ντιμπάλα και την συμπεριφορά του, αφού έχουν μάθει ότι ταξιδεύει ανά την Ευρώπη λέγοντας πως «όποτε και όπως θέλω μπορώ να κλείσω μεταγραφή στον Πάουλο». Αυτό που τρέλανε τους ανθρώπους των μπιανκονέρι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ήταν οι επαφές με την Παρί, ανακαλύπτοντας το ταξίδι του αδερφού-μάνατζερ στο Παρίσι μέσω φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram η σύντροφος του.

Η Corriere della Sera γράφει ότι ο Μαριάνο είπε στον Πάουλο ότι η Παρί θα είναι η κατάλληλη ομάδα για αυτόν το καλοκαίρι αφού ο Νεϊμάρ παίζει σοβαρά να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα, σημειώνει η εφημερίδα, η Γιουβέντους να σταματήσει κάθε συζήτηση για νέα αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Πάουλο.


Η εφημερίδα ολοκληρώνει το ρεπορτάζ της γράφοντας ότι ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος είναι κολλητός του Ντιμπάλα από την πρώτη μέρα του Αργεντίνου στο Τορίνο, επιχείρησε να του μιλήσει για το θέμα και να γίνει κάτι σαν «ενδιάμεσος» για να λυθεί το θέμα με την διοίκηση αλλά ο Πάουλο μάλλον δεν το εκτίμησε και φέρεται να έχει ψυχρανθεί και με τον Κλαούντιο...


6 σχόλια:

  1. Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Λυπάμαι, γιατί τον συμπαθώ, αλλά θα μας πουλήσει όπως έκαναν και άλλοι. Forza Juventus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στη Γιούβε μαλλον αρέσει όλο αυτό γιατί ίσως ανεβαίνει και το κασέ του. ΕΙμαι σίγουρος πως θα πουληθεί ο Ντιμπάλα. Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική της ομάδας μας.

    ΥΓ:Συγχαρητήρια για την ενημέρωση. Ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ στο ελληνικό ιντερνετ για τη Γιούβε μας. Forza Juve !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα αλλο ενα 10αρι μετα τον πογκμπα που μαλλον φευγει
    ισως φταιμε και εμεις που τον αποθεωναμε και ενθαρυναμε αυτες τις κινησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμώ να φύγουν οι δύο αργεντινοι και να έρθουν Κιεζα και Μπελοτι.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κιεζα Μπερνα και Μπελοτι. Μαζι με Σπινατσολα ρούγκανι καλνταρα και ντε τσιλιο πίσω.
    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρτέμη ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο,
    ποια είναι η γνώμη σου με βάση την ετεροχρονισμένη δομική αντιπαλότητα, την αέναη μορφή των κοινωνικών προτσές, οφείλει η Γιουβε να μετατρέψει την αυθόρμητη φευγαλέα σκέψη του λούμπεν οπαδικού προλεταριάτου σε συνειδητή μόνιμη πράξη της αναγκαίας ταξικής ανασυγκρότησης της εργατικής τάξης στο Γιουβεντίνικο κίνημα, πάνω σε νέες επεξεργασμένες πλατφόρμες οπαδικής δημιουργίας; Στον αντίποδα του άκρατου ρεφορμισμού, της οπαδικής γνωσεολογίας, του οικονομικού ντετερμινισμού και του αρριβισμού της πιθανοκρατίας εμείς οι γιουβεντίνοι οφείλουμε να αντιτάξουμε τον ασπρόμαυρο ρεαλισμό; Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή