2 Δεκ 2017

Σε μισή ντουζίνα παίκτες οφείλει η Γιούβε το διπλό στη Νάπολι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport

Η Gazzetta dello Sport επέλεξε πέντε πρωταγωνιστές, πέρα από τον σκόρερ Γκονσάλο Ιγκουαΐν φυσικά, για τη Γιουβέντους στη χθεσινή νίκη επί της Νάπολι.

Ας δούμε ποια είναι τα πέντε πρόσωπα που ξεχώρισε η εφημερίδα και τι γράφει για τον καθένα.

Ντάγκλας Κόστα: Οk, ο Ιγκουαΐν έβαλε το γκολ που έκρινε το ματς και θα είναι στους περισσότερους τίτλους. Ο Βραζιλιάνος, όμως, έκανε ένα απά εκπληκτικό ματς και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στα πρώτα 20 λεπτά... σκότωνε, από αυτόν ξεκινάει και η φάση του γκολ. Ο καημένος Μάριο Ρουί δεν κατάφερε να τον σταματήσει ποτέ. Καταλαβαίνεις ότι από εδώ και πέρα θα είναι εξαιρετικά σημαντικός και καθοριστικός για τη Γιουβέντους, όταν τον βλέπεις δύο φορές να καθαρίζει σαν... Μάντζουκιτς φάσεις στην άμυνα της ομάδας του.

Ασαμόα: Δεν θα έχει ποτέ το ταλέντο και το πόδι του Αλεξ Σάντρο. Αν ο Βραζιλιάνος, όμως, δεν ξυπνήσει, ο καλός Ασαμόα θα παίξει κι άλλα, πολλά, σημαντικά παιχνίδια. Ο Καγιεχόν δεν τον πέρασε ποτέ, στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα, σε μια φάση, έκανε ένα εκπληκτικό κόψιμο στον Ισπανό. Πάντα συγκεντρωμένος και προσεκτικός.

Ντε Σίλιο: Μέσα σε 6 μέρες έβαλε το πρώτο γκολ της καριέρας του και πέρασε με επιτυχία το τεστ του Σαν Πάολο. Είχε περισσότερη πίεση σε σχέση με τον Ασαμόα επειδή όλοι ξέρουν ότι η Νάπολι παίζει περισσότερο από την πλευρά του. Εκανε μόνο ένα λάθος, στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο δεν επηρεάζει την σπουδαία εμφάνιση του σε αμυντικό επίπεδο. Η... ανακατασκευή του ποδοσφαιριστή Ντε Σίλιο είναι ήδη σε καλό σημείο.


Ντιμπάλα: Εκανε το παιχνίδι που περιμένεις από έναν πρωταθλητή όπως αυτός. Η επέλαση και η ασίστ στον Ιγκουαΐν ήταν τέλεια, στη συνέχεια παρέμεινε στο κλίμα του αγώνα, βλέποντας τον να είναι όπου πρέπει για να πάρει την μπάλα και να επιτρέψει στην ομάδα να πάρει ανάσες. Αν συνεχίσει έτσι, σύντομα θα επιστρέψει στα γκολ όπως αυτός ξέρει.

Ματουιντί: Σε τέτοια ματς, ο Αλέγκρι δεν μπορεί να κάνει χωρίς τον Γάλλο. Σταθερός πάντα, άνοιγε όταν η Γιουβέντους έβγαινε μπροστά και έκλεινε όταν αμυνόταν. Εκανε κάποια λαθάκια αλλά γενικά ήταν κι αυτός καθοριστικός για να έρθει το αποτέλεσμα. Είχε την μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Ρέινα απέκρουσε σαν... φαινόμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου