2 Δεκ 2017

Χαμός στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο Σαν Πάολο

Ξέσπασαν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στ’ αποδυτήρια του Σαν Πάολο.

Λίγο το -4 και η τρίτη θέση, λίγο ο αποκλεισμός της εθνικής Ιταλίας που είχε επηρεάσει την απόλυτη ιταλική ομάδα και τους διεθνείς της, λίγο η κριτική και τα δημοσιεύματα, στο τέλος είχαν μαζευτεί αρκετά.

Οι μπιανκονέρι διαβάζουν καθημερινά πως τη μία φεύγει ο ένας, την άλλη φεύγει ο άλλος. Πως έπαιξαν ξύλο, πως είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Αυτή η ομάδα με αυτούς τους παίκτες πήγε στην έδρα της Νάπολι και την ανάγκασαν στην πρώτη της φετινή ήττα.


Ε, λογικό είναι αυτοί οι παίκτες να ξεσπάσουν μετά τη λήξη του αγώνα. Πρώτα απ’ όλα, έστειλαν σε όλους μήνυμα πως για το πρωτάθλημα οι ίδιοι θα έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο. Επιπλέον, σημείωσαν μια τεράστια νίκη, βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων υπήρχε μια ωραία ένταση με συνθήματα και τραγούδια της Γιούβε. Και μπόλικος θόρυβος. Οι πρωταθλητές τραγουδούν ακόμη… 


2 σχόλια:

  1. Το καταλαβαίνω ότι οι Ιταλοί θέλουν να κερδίσει κάποιος άλλος φέτος μετά από έξι χρόνια κυριαρχίας μας,αλλά τα "ρεπορτάζ" που βγήκαν αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ εκνευριστικά αν είσαι οπαδός ή παίκτης της Γιουβέντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος που ήθελε τον Ιγκουαίν μέσα για να του βάλει 4 γκολ ελπίζω να άκουγε μήπως κάποια στιγμή μάθει και τι πάει να πει πανηγυρισμός γιατί δεν νομίζω ότι ξέρουν από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή