6 Δεκ 2017

Ο Αντσελότι θεωρεί πως αυτή τη Γιούβε θα πάει μακριά στο Champions League

Ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει τη Γιουβέντους να πηγαίνει μακριά στο Champions League και περιέγραψε δύο παίκτες της που γνωρίζει καλά.

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησε τα χθεσινά ματς των Γιουβέντους και Ρόμα από το στούντιο της Mediaset όπου ήταν καλεσμένος και όταν ρωτήθηκε για τους μπιανκονέρι, είπε: «Η Γιουβέντους είναι η εγγύηση της Ιταλίας και μπορεί να πάει μακριά, θα δείτε πώς θα είναι η ομάδα όταν έρθει η ώρα των νοκ-άουτ. Μπορεί να πάει μακριά».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τους Ντάγκλας Κόστα και Μπλες Ματουιντί, τους οποίους προπόνησε σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα, έκανε τα εξής σχόλια.


«Ο Ντάγκλας Κόστα είναι πολύ δυνατός, έχει πολλή ποιότητα, είναι πάρα πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός αλλά υπολείπεται σε σταθερότητα. Αν όμως είναι καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, μπορεί να κρίνει αγώνες γιατί έχει εκπληκτικό ταλέντο. Ο Ματουιντί, από την πλευρά του, αντιπροσωπεύει την σταθερότητα, την προσοχή και την αυταπάρνηση. Είναι εκπληκτικό παιδί, πάντα διαθέσιμος και πολύ σοβαρός. Σε σχέση με όταν τον προπονούσα εγώ έχει βελτιωθεί και ωριμάσει πάρα πολύ. Ο Μπλες είναι υπέροχος άνθρωπος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου