7 Δεκ 2017

Η φετινή Ιντερ είναι ύπουλη και έχει δουλέψει καλά κάτι που όλοι οι άλλοι την έχουν πατήσει

Ο Λουτσιάνο Μότζι είπε πριν λίγες μέρες ότι η Ιντερ μπορεί και να είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Εχει δίκιο;

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο Lucky Luciano δικαιώνεται σχεδόν σε όλες τις προβλέψεις του. Είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό επιτυχίας του, ώστε να μην είναι... πλήγμα το να μην δικαιωθεί μία. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ο Μότζι είπε ότι η Ιντερ μπορεί και να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο φέτος, σε μια χρονιά που δεν το περίμενε κανείς. Γίνεται να δικαιωθεί και τώρα;

Προσωπικά, ως άλλος Λουτσιάνο, πιστεύω πως όχι, αλλά η ατάκα του Μότζι είναι μια καλή ευκαιρία για να γράψουμε κάποια πραγματάκια για τους νερατζούρι, οι οποίοι το Σάββατο θα παραταχθούν στο Allianz Stadium με στόχο να παραμείνουν αήττητοι. Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό δεν θα γίνει, πιστεύω ότι η Γιουβέντους θα νικήσει, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά το πόσο προσοχή θέλει όχι απλά το ματς αλλά γενικά η Ιντερ.

Οι νερατζούρι έχουν καταφέρει να γίνουν ομάδα, ο Σπαλέτι κάνει καλή δουλειά και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι... συμπεριφέρονται σωστά. Ο γιος του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και αντιπρόεδρος της Νάπολι έβγαινε και δήλωνε ότι θέλει τον Ιγκουαΐν στο γήπεδο για να του βάλει 4 γκολ, ο Περότι της Ρόμα ουσιαστικά είπε ότι η Γιούβε δεν θα διεκδικήσει φέτος το scudetto, στη δε Μίλαν (το αναφέρουμε για το τυπικό του θέματος) το καλοκαίρι πίστευαν ότι τελείωσαν τη Γιουβέντους επειδή πήραν τον Μπονούτσι.


Πολλοί είπαν πολλά φέτος, αλλά κανείς νερατζούρο δεν είπε τίποτα. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους, αυτοί φέτος το πάνε όπως πρέπει το έργο. Δουλεύουν καλά (όπως δείχνουν τα αποτελέσματα) και δεν προκαλούν κανέναν και τίποτα, προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι, δεν σηκώνουν τους τόνους για κανένα θέμα. Και γι' αυτό, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μπορεί να είναι όντως επικίνδυνοι. Στο κάτω-κάτω, είπαμε να μην δικαιωθεί αυτή τη φορά ο Μότζι, αλλά όχι να πέσει και εντελώς έξω.

Η Ιντερ είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα. Απλά δεν είναι Γιουβέντους και γι' αυτό το Σάββατο θα χάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου