31 Δεκ 2017

Μαρότα: Ο Ντιμπάλα έχει εξωγηπεδικά προβλήματα και η Γιουβέντους θα τον στηρίξει. Ναι, ο Πιάτσα θα φύγει δανεικός

Ο Μπέπε Μαρότα επιβεβαίωσε ότι η Γιουβέντους θα βοηθήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα στα εξωγηπεδικά προβλήματά του.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη του χθεσινού ματς στη Βερόνα και αφού είπε ότι ο Αργεντίνος έχει την στήριξη του προπονητή και με ηρεμία θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, ρωτήθηκε για τα εξωγηπεδικά προβλήματα με το σπάσιμο πολυετών συμβολαίων με χορηγούς.

«Μια καλή διοίκηση έχει τη υποχρέωση να υποστηρίξει τον ποδοσφαιριστή της, ακόμη και στις εξωγηπεδικές δραστηριότητες του. Εχουμε κάνει σαφή τη διάθεση μας να βοηθήσουμε ώστε να λυθεί το θέμα ανάμεσα στον Πάουλο και μια εταιρία που είχε την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων εικόνας του. Και το κάνουμε με πνεύμα σπουδαίας συνεργασίας. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε σε μια καλή λύση, ώστε να απελευθερωθεί και ο Πάουλο από αυτά τα βάρη», ήταν η απάντηση του Μαρότα.


Από εκεί και πέρα, ο γενικός διευθυντής της Γιούβε επιβεβαίωσε ότι ο Μάρκο Πιάτσα θα παραχωρηθεί δανεικός και κατά πάσα πιθανότητα στη Σάλκε, για να σχολιάσει στο τέλος το γεγονός ότι ο Μεχντί Μπενάτια είναι πολύ ανεβασμένος φέτος.

«Σίγουρα δεν ανακαλύπτουμε σήμερα την αξία του Μπενάτια. Ηταν πάρα πολύ καλός στη Ρόμα, πήγε στην Μπάγερν, εκεί είχε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς αλλά τον αποκτήσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Εχει αρχίσει και δείχνει πλέον τις δυνατότητες του, την ποιότητα του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου