11 Δεκ 2017

Ιταλοί γράφουν πώς έγιναν τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη και στην αφιλόξενη Αθήνα και επιτίθονται ξανά στους Έλληνες οπαδούς

Συνέχεια στο θέμα των επεισοδίων δίνουν οι Ιταλοί οπαδοί με ανάρτησή τους σε σχετικό γκρουπ στο facebook.

Πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη δημιουργήθηκαν κάποια επεισόδια. Σε αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχαν τραυματιστεί δύο-τρεις φίλαθλοι των φιλοξενουμένων.

Οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους έγραψαν σε σελίδα που φιλοξενεί -αποκλειστικά και μόνο- υλικό από τη δράση των Ιταλών ultras τι έγινε στο Φάληρο, σύμφωνα πάντα με τη δική τους εκδοχή. Με τίτλο «Πώς πραγματικά έγιναν τα πράγματα», οι Ιταλοί γράφουν:



«Πρώτα από όλα η ενέδρα που διαβάσατε και μετέφεραν οι εφημερίδες, έγινε από μια ομάδα Ελλήνων ultras εις βάρος οικογενειών και μικρών παιδιών που κατέβαιναν από το Μετρό, με πυροτεχνήματα και διάφορα άλλα.

Κατά την άφιξη των ultras μπιανκονέρι, μετά από μια σύντομη πομπή κατευθυνόμενη προς το μετρό για περίπου οκτώ στάσεις, καμιά 100αριά ultras μπιανκονέρι, με Drughi, Tradizione και Viking έφτασαν ως το πέταλο των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι απάντησαν με λίγες ρίψεις πυροτεχνημάτων, ενώ ένα μικρό γκρουπ ultras μπιανκονέρι κατάφερε να φτάσει ως τις πρώτες σειρές του πέταλου των οπαδών του Ολυμπιακού και ήρθαν σε επαφή για λίγα λεπτά με τους Ελληνες, μέχρι την επέμβαση της αστυνομίας».

Κάτω από το post με εκατοντάδες likes και δεκάδες shares, οι Ιταλοί γράφουν κατά των Ελλήνων οπαδών. Κάτι που γίνεται για δεύτερη φορά μετά από όσα γράφτηκαν στο σχετικό θέμα της Tuttosport (μπορείτε να το δείτε εδώ).

Ενδεικτικά έχουν γραφτεί:


- Οπως και το 2014, ρίψεις αντικειμένων κόντρα σε άμαχους ανθρώπους.

- Σεβασμός για όποιον μας σέβεται, τιμή στην Curva Sud.

- Οι Ελληνες άντρες που επιτίθενται σε οικογένειες και παιδιά... Avanti Curva Sud!

- Σεβασμός μόνο για όποιον μας σέβεται. Κακομαθημένοι Ελληνες, γυναίκες και παιδιά δεν τα αγγίζουμε.

- Οποιος ήταν εκεί, ξέρει. Οποιος δεν ήταν, επινοεί πράγματα. Οποιοι λένε κάτι μειωτικό για τους ultras της Γιουβέντους είναι επειδή δεν τους έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Αν, τώρα, το να ρίξετε μια σφαλιάρα σε ένα γέρο και το να του πάρετε το κασκόλ σας κάνει να αισθάνεστε σπουδαίοι, συνεχίστε να το κάνετε, μέχρι την ημέρα που στη θέση του γέρου θα είναι μπροστά σας οι Viking, οι Drughi ή οι Tradizione.

- Την ενωμένη Curva Sud δεν την αντιμετωπίζει κανείς.

- Greco di merda

- Οι Ελληνες κρύβονται πίσω από τους μπάτσους.

- Θα είμαστε ποτέ ενωμένοι κόντρα στους πραγματικούς εχθρούς ή θα συνεχίσουμε να έχουμε μίσος μεταξύ μας; Δεν είμαστε ultras; Δεν έχουμε τα ίδια ιδανικά ανεξάρτητα από τα χρώματα; Οταν διαβάζω Ιταλούς να κριτικάρουν εκ των προτέρων μια άλλη τιφοζερία ιταλικής ομάδας, μόνο και μόνο επειδή έχει πρόβλημα με αυτή την ομάδα και νιώθει ότι πρέπει πάντα να μιλάει άσχημα για οτιδήποτε την αφορά, αντί να νιώθει υπερήφανος που επιστρέφουν σπίτι τους με ψηλά το κεφάλι. Πραγματικά θλίψη.

- Σεβασμό για όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη και δεν κάνουν ποτέ πίσω. Η Αθήνα δεν είναι φιλόξενη, αρκετά με τα ανόητα σχόλια κατά των Γιουβεντίνων, χωρίς να ξέρετε τίποτα... Το λέω σαν εχθρός Ναπολιτάνος.


Σχετικά θέματα

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί κατά Ελλήνων: «Εχουν σωθεί χάρη στα λεφτά μας», «να πεθάνουν», «τα πραγματικά σκατά των Βαλκανίων». Με αρνητικές τοποθετήσεις και μπόλικη ειρωνεία, μέχρι κοινωνικοπολιτικές αιχμές, σχολίασαν μερικοί αναγνώστες της Tuttosport το ρεπορτάζ για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »


2 σχόλια:

  1. κάφροι οπαδοί όχι έλληνες....δέν είμαστε όλοι το ίδιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIATI OI ITALOI EINAI KALYTEROI TOUS BLEPOUME TI KANOUN OTAN ERXONTAI STHN ELLADA FONALKADES DEN SEBONTAI TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή