27 Δεκ 2017

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή του Μπερναρντέσκι μέσα στο 2017

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι επέλεξε την καλύτερη του στιγμή μέσα στο 2017 και επιβεβαίωσε τις... υποψίες του για τη Γιουβέντους τώρα που την ζει ως μέλος της.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μέσος μίλησε στο Sky Italia και όταν ρωτήθηκε για το ποια ήταν η καλύτερη του στιγμή μέσα στο 2017, το οποίο φεύγει σε λίγες μέρες, δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει.

«Ολη η χρονιά ήταν πολύ καλή για μένα, αν δεν ήταν άλλωστε δεν θα έφτανα στη Γιουβέντους. Η πιο όμορφη στιγμή όμως, η πιο όμορφη εικόνα, ήταν όταν ήρθα εδώ, στο Τορίνο, στο J-Medical για τις ιατρικές εξετάσεις και υπήρχαν τόσοι πολλοί οπαδοί που με περίμεναν για να μου δείξουν την χαρά τους για την μεταγραφή. Αυτό είναι κάτι που με έκανε υπερήφανο», ήταν η απάντηση του Φεντερίκο, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη Γιουβέντους και το τι διαφορετικό έχει από τις άλλες ομάδες.


«Βλέποντας τη Γιούβε ως αντίπαλος, το έχω ξαναπεί, με εντυπωσίαζε η νοοτροπία με την οποία αντιμετώπιζε τον κάθε αγώνα. Τώρα που είμαι μέλος της και ζω καθημερινά σε αυτή την ομάδα, αυτό το κλαμπ, το καταλαβαίνω ακόμη καλύτερα. Αν είσαι μέλος της Γιουβέντους μπορείς να δεις τι δουλειά γίνεται από όλους σε κάθε τομέα, μπορείς να δεις τι νοοτροπία υπάρχει και αυτή η νοοτροπία είναι που κάνει τη διαφορά. Εδώ υπάρχει μόνο η νίκη, υπάρχει τρελή επιθυμία για νίκη και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, με τα έξι σερί πρωταθλήματα, τότε καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου