7 Δεκ 2017

Αντρίκιες και τίμιες δηλώσεις Ιγκουαΐν για τη Νάπολι και τους οπαδούς της

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μίλησε για τη μάχη με την Ιντερ που πρέπει να νικήσει η Γιουβέντους, για το αν θα ξαναφτιάξουν οι σχέσεις του με τους Ναπολιτάνους και για το Champions League.

Ο Αργεντίνος φορ έκανε δηλώσεις στο Sky Italia ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τους νερατζούρι και είπε τα εξής.

Για την Ιντερ: «Είναι ένας δύσκολος, σκληρός αντίπαλος με ένα σπουδαίο προπονητή που το αποδεικνύει. Θα είναι μια μάχη και ελπίζουμε να νικήσουμε και να ανέβουμε στην κορυφή, περιμένοντας την Κυριακή το αποτέλεσμα της Νάπολι. Είναι τρεις βαθμοί πολύ σημαντικοί στη μάχη του τίτλου».

Για τη νίκη επί της Νάπολι: «Καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ στο Σαν Πάολο, κάτι που μοιάζει με αδύνατο για κάθε ομάδα, άρα κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Για τους οπαδούς της Νάπολι: «Δεν θα αλλάξω ποτέ ιδέα για αυτά τα τρία χρόνια που έζησα εκεί, οι οπαδοί της Νάπολι ήταν φανταστικοί. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει όπως θέλει τα συναισθήματα του».


Για το αν θα ξαναφτιάξουν οι σχέσεις του με τους Ναπολιτάνους μια μέρα: «Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσετε σε αυτούς».

Για το Champions League: «Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στους "16" γιατί αν θες να προχωρήσεις πρέπει να τους αντιμετωπίσεις, αργά ή γρήγορα, όλους. Εμείς, πάντως, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε και φέτος να τα πάμε καλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου