6 Δεκ 2017

Στη φυλακή για 13 χρόνια ο αρχηγός των Viking!

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό των Viking, ο οποίος θα πρέπει να εκτίσει ποινή 13 ετών.

Στον Λορίς Γκραντσίνι έχει επιβληθεί αποκλεισμός οκτώ ετών από τα γήπεδα αλλά αυτό μάλλον δεν είναι πρόβλημα, μπροστά σε αυτό που έχει να αντιμετωπίσει τώρα.

Οπως έγινε γνωστό από την ιταλική αστυνομία, ο αρχηγός των Viking (ένα σύνδεσμος που εδώ και ένα χρόνο είναι εκτός γηπέδου) συνελήφθη και θα πρέπει να εκτίσει ποινή 13 ετών και 11 μηνών για μια απόπειρα δολοφονίας στην οποία φέρεται να συμμετείχε στις 5 Οκτωβρίου 2006.

Μαζί του ήταν ο Πασκουάλε Ρομέο, ο οποίος έχει φάει 9 χρόνια φυλακή επειδή πυροβόλησε δύο φορές κατά του Μάσιμο Μεραφίνο μετά από ένα τσακωμό τους μπροστά από το μπαρ Los Hermanos στο Μιλάνο. Ηταν ένα περαστικό στο οποίο συμμετείχαν και οπαδοί της Γιουβέντους.


Ο Γκραντσίνι κατηγορείται ότι -πέρα από ό,τι έκανε με όπλα- μαχαίρωσε (χωρίς να σκοτώσει) τον Αντόνιο Τζένοβα, φίλο του Μεραφίνο, ώστε να μην καταθέσει εναντίον του.

Πέραν αυτού, ο Γκραντσίνι θεωρείται άνθρωπος της ’ndrangheta και η δικαιοσύνη αναμένεται να ασχοληθεί ξανά και με άλλες υποθέσεις του από το παρελθόν, για τις οποίες είχε αθωωθεί όταν είχαν γίνει οι σχετικές δίκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου