7 Δεκ 2017

Πώς έζησαν Ιταλοί τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη

Συνέχεια στην ένταση που δημιουργήθηκε έξω από το Καραϊσκάκη, δίνει η Tutttosport.

Στην αθλητική εφημερία του Τορίνο φιλοξενούνται οι γνώμες Ιταλών που βρέθηκαν στην Ελλάδα για να δουν το τελευταίο ματς του ομίλου.

Στο δημοσίευμα (μπορείτε να το δείτε εδώ), φίλαθλοι της Γιουβέντους υποστηρίζουν ότι περίμεναν περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης στον ηλεκτρικού του Φαλήρου, ένα σημείο που τους τον είχε υποδείξει η Αστυνομία, αλλά δεν υπήρχε συνοδεία ή ασφάλεια για τους ίδιους.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, με το που έφτασαν στο Φάληρο οι τιφόζι των φιλοξενουμένων, τους περίμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού. «Μας την είχαν στημένη. Ήταν οπλισμένοι και ήταν τρομακτικά. Φύγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε και μπήκαμε σε μια υπόγεια διάβαση που οδηγούσε στο γήπεδο», είπε στην Tuttosport κάποιος φίλος της Γιούβε.


«Δυστυχώς, κάποιος πιάστηκε από τους Έλληνες και δέχθηκε κάποια χτυπήματα. Δεν νομίζω πως υπήρχαν σοβαρά τραυματίες, αλλά είδα ένα παιδί που είχε μια πολύ μεγάλη πληγή στο φρύδι και μου είπε ότι τον χτύπησαν με ρόπαλο. Όλα αυτά χωρίς έναν άνδρα της Αστυνομίας να μας βοηθάει. Ουσιαστικά είχαμε παραδοθεί στους Έλληνες οπαδούς», συμπλήρωσε.

Ενας άλλος, ονομάζεται Γκουίντο Τζενάρο, είπε: «Πωλητές σάντουιτς και πωλητές κασκόλ γύρω από το γήπεδο μας έδειχναν στους Ελληνες ultras. Φώναζαν και έκαναν νοήματα για να τους βοηθήσουν στο κυνηγητό. Η απουσία των Αρχών ήταν απίστευτη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου