4 Δεκ 2017

Ο ρόλος του Αλέγκρι στην άνοδο του Ντάγκλας Κόστα

Ο Ντάγκλας Κόστα έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο Σαν Πάολο, με την Corriere dello Sport να στέκεται στον ρόλο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Βραζιλιάνος έχει συζητηθεί αρκετά από την αρχή της σεζόν, αφού ήταν αρκετοί αυτοί που άρχισαν να τον αμφισβητούν από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια. Οχι μόνο αυτό, αλλά λίγες μέρες πριν το ματς με τη Νάπολι ο Ντάγκλας Κόστα παρουσιάστηκε και σαν... δυστυχισμένος στη Γιουβέντους, με δημοσίευμα να αναφέρει ότι ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο.

Λίγα 24ωρα μετά, τελικά, ο Βραζιλιάνος... σκότωνε στο Σαν Πάολο, όπως έγραψε η Gazzetta dello Sport, δίνοντας συνέχεια στις όλο και πιο θετικές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας ότι προσαρμόζεται με καλό ρυθμό πλέον.


«Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Αλέγκρι», έλεγε μία μέρα πριν το ματς με τη Νάπολι ο μάνατζερ του Ντάγκλας Κόστα και η Corriere dello Sport στέκεται σήμερα στον προπονητή της Γιούβε.

Γιατί; Για να γράψει ότι ο Αλέγκρι αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, με την άνοδο που παρουσιάζει στην απόδοση του ο Ντάγκλας, ότι ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους παίκτες του και ειδικά αυτούς που έρχονται με μεταγραφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου