15 Δεκ 2017

Ο Μάρκο Πιάτσα επιστρέφει και έχει ένα επιπλέον κίνητρο

Ο Μάρκο Πιάτσα ετοιμάζεται για την επιστροφή του, με τον μάνατζερ του να αναφέρεται στην πίστη τόσο της Γιουβέντους όσο και του ίδιου του Κροάτη εξτρέμ.

Ο Πιάτσα στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στην πρώτη του σεζόν στους μπιανκονέρι αφού αρχικά έμεινε εκτός δράσης για μήνες λόγω προβλήματος στην περόνη και στη συνέχεια έμεινε για ακόμη περισσότερους λόγω χιαστών.

Τώρα, έχοντας παίξει και κάποια ματς με την Πριμαβέρα, ο Πιάτσα είναι έτοιμος για να επανέλθει σιγά-σιγά στην πρώτη ομάδα και ο μάνατζερ του, Μάρκο Ναλέτιλιτς, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά νέα που υπήρξαν αυτό το διάστημα.

«Δεχθήκαμε κλήσεις από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και φυσικά Ιταλία αλλά η Γιουβέντους δεν ήθελε να ακούσει καμία πρόταση. Ο Αλέγκρι πάντα έλεγε σημαντικά λόγια για τον Μάρκο και αυτό αποτελεί ακόμη ένα κίνητρο», είπε ο Ναλέτιλιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ψυχολογική κατάσταση του νεαρού εξτρέμ, τώρα που βλέπει ότι πλησιάζει η ώρα της επιστροφής.


«Είναι πιο πεινασμένος. Αυτοί οι σοβαροί τραυματισμοί από την μία σου παίρνουν κάτι, από την άλλη όμως σε δυναμώνουν πολύ. Το γεγονός ότι υπέφερε και έπρεπε να ξεκινήσει από το μηδέν έδωσε μια τρελή ώθηση στον Μάρκο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου