22 Δεκ 2017

Αλέγκρι: Δεν ζηλεύω κάτι από την Ρόμα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε μόνο καλά λόγια για την Ρόμα στη συνέντευξη Τύπου, ενώ απέφυγε να φανερώσει όλες τις σκέψεις του για την 11άδα.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους μιλώντας στους δημοσιογράφους για την αυριανή αναμέτρηση.

Για το αν θα είναι βασικός ο Ντιμπάλα: «Πρέπει να αποφασίσω, δεν έχω αποφασίσει ακόμη για την 11άδα. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι για όσα έκανε ο Πάουλο στο ματς με την Τζένοα. Ο Ντιμπάλα είναι ένα κεφάλαιο για τη Γιουβέντους και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μέσα στο 2017, από την αρχή του έτους μέχρι τώρα, είναι αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές, άρα δεν είναι και δράμα αν έμεινε στον πάγκο σε ένα ή δύο ματς, είναι κάτι που έχει συμβεί και σε άλλους μεγάλους παίκτες».

Για την 11άδα: «Εχω αποφασίσει για τους 6 από τους 10, αφήνοντας στην άκρη τον τερματοφύλακα. Η επιλογή είναι βασικά τακτική, αν δηλαδή θα είμαστε με τρεις ή με δύο στο κέντρο. Από τους έξι που έχω ήδη στο μυαλό μου για βασικούς αύριο, οι τέσσερις είναι οι Ιγκουαΐν, Μπενάτια, Κιελίνι και Αλεξ Σάντρο».

Για το ποιος εκ των Λιχτστάινερ ή Μπαρτσάλι θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του τραυματία Ντε Σίλιο: «Να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Μπαρτσάλι μετά το ματς του κυπέλλου, ο Λιχτστάινερ από την άλλη πλευρά μόλις επέστρεψε από τραυματισμό. Σκέφτομαι και την λύση του Κουαδράδο, θα δούμε».


Για την Ρόμα: «Ο Ντι Φραντσέσκο μεταδίδει στην ομάδα του την ισορροπία που έχει ο ίδιος, κάτι πολύ σημαντικό και ειδικά για ένα περιβάλλον σαν αυτό της Ρόμα, όπου την μία στιγμή είναι όλοι στα αστέρια και μετά στο έδαφος. Εχουν δεχθεί μόνο 10 γκολ, από αυτά μόνο τα τρία είναι εκτός έδρας και από αυτά τα τρία το ένα είναι με πέναλτι. Πέραν αυτού, στους εκτός έδρας αγώνες της η Ρόμα δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ ποτέ φέτος. Ολοι αυτοί οι αριθμοί δείχνουν την αξία αυτής της ομάδας. Η Ρόμα έχει παίκτες αξίας, είναι δυνατή ως ομάδα, έχει τεχνική, παίζει καλά τις αντεπιθέσεις, είναι υποχρεωτικά μέσα στους διεκδικητές του τίτλου».

Για το αν έχει μετανιώσει που η Γιουβέντους δεν απέκτησε τον Σικ, ο οποίος κατέληξε στη Ρόμα: «Δεν έχω μετανιώσει γιατί η διοίκηση έκανε μια πολύ καλή μεταγραφική καμπάνια. Δεν ζηλεύω κάτι από την Ρόμα γιατί έχω στη διάθεση μου μια δυνατή ομάδα, ένα γκρουπ παικτών που κάνει εκπληκτικά πράγματα και θα κάνει κι άλλα στο μέλλον για τη Γιούβε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου