25 Δεκ 2017

Νέο «όχι» ετοιμάζεται να πει στην Αρσεναλ η Γιούβε

Ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, είχε προηγηθεί το ρεπορτάζ για τον  Ντανιέλε Ρουγκάνι, φέρεται να είναι στο στόχαστρο Αγγλων.

Ο... έρωτας της Αρσεναλ με τον Ρουγκάνι είναι γνωστός εδώ και μια διετία αλλά οι μπιανκονέρι δεν το συζητούν καν. Σύμφωνα με το Sky Italia, τώρα, οι Λονδρέζοι εκτιμούν πολύ και τον Μεχντί Μπενάτια, για τον οποίο φέρονται να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 40 εκατ. ευρώ.

Ακόμη κι αν το κάνουν πάντως, η απάντηση που θα πάρουν θα είναι αρνητική. Αυτό ανέφερε το ρεπορτάζ του Sky Italia, το οποίο τόνισε ότι ο Μπενάτια τώρα αρχίζει να δείχνει τι πραγματικά αξίζει και στο Τορίνο υπολογίζουν κανονικά σε αυτόν, όπως και στον Ρουγκάνι, για τα επόμενα χρόνια.


Οι δυο τους και ο Ματία Καλντάρα που θα είναι στο Τορίνο από το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελούν τη βάση της άμυνας της Γιούβε τα επόμενα χρόνια, υπό την... εποπτεία του Τζόρτζιο Κιελίνι αλλά και του Αντρέα Μπαρτσάλι, ο οποίος μάλλον θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο.


1 σχόλιο:

  1. Ο Ρουγκανι δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει το αναμενόμενο. Δεν ξέρω και αν θα εξελιχθεί ποτέ σε αυτό που περιμένουμε να δούμε... Δεν έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκα στο παιχνίδι του, δεν ρίχνει ξύλο, δεν βγαίνει πρώτος σχεδόν ποτέ σε μια μονομαχία και αν και ψηλός δεν κερδίζει εναέριες μονομαχίες γιατί δεν έχει καλές τοποθετήσεις. Βλέπω από του χρόνου Καλνταρα βασικό γιατί είναι πιο ψημένος στο στυλ παιχνιδιού που θέλει η Γιουβέντους από τα στόπερ της και τον Ρουγκανι πάλι τρίτη επιλογή
    Όσο για Μπενατια αν ισχύει το ποσό,θα έκλεινα ΝτεΒραι ελεύθερο και θα έστελνα τον Μαροκινό με κορδελιτσα στον Αρσένη. Όχι ότι δεν είναι καλός, αλλά έχει θέμα με τους τραυματισμους. Και ο Ντεβραι το ίδιο αλλά είναι νεότερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή