26 Δεκ 2017

Οι τρεις παίκτες της Ρεάλ που τους συνδέουν με τη Γιούβε, με τον έναν να είναι η… αδυναμία του Αλέγκρι

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης συνδέουν με τη Γιουβέντους οι Ισπανοί.

Η σεζόν δεν εξελίσσεται καλά για τους μερένγκες, οι οποίοι είναι στο -14 από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα ενώ στο Champions League βγήκαν 2οι στον όμιλο και κληρώθηκαν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το κλίμα γενικά είναι βαρύ στην ισπανική πρωτεύουσα και αναμένονται εξελίξεις το καλοκαίρι, με τον Τύπο της χώρας να προαναγγέλλει αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, ισπανικά δημοσιεύματα θέλουν τους Μαρτσέλο, Καρίμ Μπενζεμά και Ισκο να αποχωρούν και αναφέρουν και για τους τρεις ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους της Γιούβε.


Για τον Μπενζεμά δεν ξέρουμε, αλλά ο Ισκο είναι διαχρονική αδυναμία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενώ ο Μαρτσέλο έχει πει στο παρελθόν ότι θα του άρεσε να αγωνιστεί στους μπιανκονέρι και θα μια λύση για αντι-Αλεξ Σάντρο, αν αυτός φύγει.

Για να τα λέμε όλα, βέβαια, οι Ισπανοί δεν συνηθίζουν να δικαιώνονται στα ρεπορτάζ τους για τη Γιουβέντους αλλά ποτέ δεν ξέρεις...


1 σχόλιο:

  1. Κορέστηκε η Ρεάλ και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι φεύγουν για να ξαναβρούν και οι ίδιοι αλλά και οι ομάδες κίνητρο. Και οι τρεις είναι από το πάνω ράφι και οι τρεις είναι αναγκαίοι για την Γιουβε. Θα την περάσουν σε άλλο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή