9 Δεκ 2017

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Αλεξ Σάντρο και γιατί όλα δείχνουν πως θα φύγει το καλοκαίρι

Μία Βραζιλιάνα δημοσιογράφος, η οποία θεωρείται ότι είναι κοντά στον Αλεξ Σάντρο, είχε να πει αρκετά για το παρόν και το μέλλον.

Το ιταλικό δημοσίευμα της περασμένης εβδομάδας, το οποίο έκανε λόγο για αρνητική απάντηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ σε πρόταση ανανέωσης από την πλευρά της Γιουβέντους, προκάλεσε εντύπωση. Απαντες θεωρούν ότι αυτό σημαίνει πως ο Αλεξ Σάντρο θέλει να φύγει και ότι θα πουληθεί το καλοκαίρι, με την Rai να επικοινωνεί με την Κλαούντια Γκαρδία, δημοσιογράφο του Rete Globo και άτομο που έχει καλές επαφές με το περιβάλλον του Σάντρο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ακολουθούν όσα είπε για το θέμα...

«Η είδηση είναι ότι ο Αλεξ Σάντρο έχει κάνει μια συμφωνία με τη Γιουβέντους: Δεν θα μιλήσουν ούτε για τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, ούτε για την πρόταση της ομάδας, ούτε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, μέχρι τον Απρίλιο. Μέχρι τότε δεν θα μιλήσουν για τίποτα τέτοιο. Να ξεκαθαρίσουμε, επίσης, ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να φύγει ο Αλεξ Σάντρο τον Ιανουάριο από τη Γιούβε. Αν φύγει, θα είναι το καλοκαίρι. Σίγουρο δεν είναι τίποτα όμως, πλην του γεγονότος ότι αποφασίστηκε να μην γίνει τώρα καμία συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου και ο λόγος είναι ότι ο Αλεξ ξέρει ότι δεν κάνει καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και δεν θέλει έξτρα πίεση από τα ΜΜΕ κλπ.

Ο ποδοσφαιριστής ξέρει πολύ καλά, σας διαβεβαιώνω, ότι οι εμφανίσεις του δεν είναι ανάλογες της αξίας του και γι' αυτό δεν θέλει καμία συζήτηση για το μέλλον του. Θέλει να συγκεντρωθεί στο αγωνιστικό και να ανεβάσει την απόδοση του γιατί ο στόχος του είναι να βρίσκεται το καλοκαίρι στην αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο των εμφανίσεων του, γι' αυτό και έκανε αυτή την συμφωνία με τη διοίκηση της Γιουβέντους: Καμία συζήτηση για τίποτα τώρα, θα τα πουν όλα τον Απρίλιο».

Σε ερώτηση που δέχθηκε η δημοσιογράφος από την Βραζιλία για το τι πιστεύει ότι θα γίνει το καλοκαίρι, έδωσε την εξής απάντηση...

«Σίγουρα είναι δύσκολο να το πει κανείς τώρα, προσωπικά ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα έφευγε το καλοκαίρι που μας πέρασε γιατί ξέρω ότι είχε πολλές προτάσεις και ο Αλεξ, το ξέρουμε σχεδόν όλοι αυτό, ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην Αγγλία. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι μπορεί να φύγει από τη Γιούβε, γιατί η Γιουβέντους ούτως ή άλλως κοιτάζει μπροστά στις μεταγραφικές κινήσεις της, κοιτάζει για αντικαταστάτες.


Για τον Ιανουάριο πάντως, ό,τι κι αν γράφουν στην Αγγλία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει. Ο Αλεξ Σάντρο άλλωστε, σας διαβεβαιώνω, πιστεύει ότι η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει και φέτος στον τελικό του Champions League, άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσει κάτι τέτοιο τον Ιανουάριο και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, στην οποία δεν θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Το σημαντικό είναι ότι ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι προς το παρόν δεν αποδίδει όπως πρέπει και μπορεί ενώ η είδηση είναι η συμφωνία που προαναφέραμε με τη Γιούβε: Καμία συζήτηση ως τον Απρίλιο, ούτε για ανανέωση ούτε για πώληση. Συγκέντρωση στο αγωνιστικό κομμάτι ως τότε και τον Απρίλιο θα δουν τι θα κάνουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου