4 Δεκ 2017

Το εύστοχο αστείο του Λεμονή για την 11άδα της Γιουβέντους

Ο Τάκης Λεμονής παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς, προαναγγέλοντας ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει αμυντικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών για τον αγώνα με τη Γιουβέντους.

Για το τι θα πει στους παίκτες του πριν το ματς: «Πρέπει να βάλουμε στην ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας και το άλλο οι βαθμοί. Σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα γιατί μέσω αυτού βγαίνουμε στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ισχυρό πάντα σε τέτοια ματς. Δεν ανησυχώ για αυτό. Οπότε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το τι σκέφτεται για τη Γιουβέντους μετά τη νίκη επί της Νάπολι: «Ναι, το είδα το ματς. Θα μιλήσω για το τι έγινε πριν τον αγώνα και τι συζητάγαμε με τους συνεργάτες μου. Η Νάπολι μου αρέσει πολύ όπως παίζει αλλά η Γιουβέντους έχει βαριά φανέλα και μετράει αυτό και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είδαμε κάποια πράγματα, ωστόσο θεωρώ ότι αύριο αυτά θα είναι κάπως διαφορετικά».


Για το ποιον θα έβγαζε από την 11άδα της Γιουβέντους: «Γύρω στους 11 παίκτες θα έβγαζα. Αστειεύομαι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς περιμένουμε από την Γιουβέντους να επιτεθεί και να θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς για να μην εξαρτάται από το άλλο ματς. Δεν θα αλλάξουμε πολλά εμείς σε σχέση με τα όσα ματς έχουμε παίξει με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα».

Για το αν έχει ως στόχο να αιφνιδιάσει τη Γιουβέντους: «Κάναμε κάτι ανάλογο από στιλ παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα. Κάπως έτσι θα κινηθούμε, ίσως με κάποια διαφορετικά πρόσωπα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου