30 Δεκ 2017

Το ρήγμα στις σχέσεις Γιουβέντους-Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει πλέον πάνω του την ετικέτα «δεν πωλείται», γράφει η Corriere della Sera.

Η ιταλική πολιτική εφημερίδα ασχολείται σήμερα με τον Αργεντίνο άσο της Γιουβέντους, γράφοντας πως κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα πουληθεί το καλοκαίρι αλλά κανείς δεν μπορεί να πει και ότι θα παραμείνει 100%. Κι αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα, λόγω του αδερφού του.

Οπως αναφέρει στο σχετικό κομμάτι η Corriere della Sera, οι χειρισμοί του Μαριάνο Ντιμπάλα, αδερφού και μάνατζερ του Πάουλο, στο θέμα των χορηγών και των δικαιωμάτων εικόνας, με το σπάσιμο πολυετών συμφωνιών, αλλά και οι μυστικές συζητήσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προκαλέσει ρήγμα στις σχέσεις με τη Γιούβε.


Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι από την πλευρά των ανθρώπων της Γιουβέντους δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον αδερφό-μάνατζερ του Ντιμπάλα και πως αν δεν διορθωθεί η κατάσταση τους προσεχείς μήνες, όλα θα είναι ανοιχτά το καλοκαίρι. Με μια λεπτομέρεια όμως... Η Γιουβέντους, γράφει η Corriere della Sera, θα ξεκινούσε την όποια συζήτηση από τα 150 εκατ. ευρώ τουλάχιστον, ποσό που μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν, καταλήγει το ρεπορτάζ, θα μπορούσε να δώσει αυτή την στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου