13 Δεκ 2017

Τραγικός ο Στουράρο, μάλωσε με έναν… 12χρονο στα social media και κατέληξε λέγοντας του: Είμαι εδώ με την μαμά σου

Για δεύτερη φορά ο Στέφανο Στουράρο ξεφεύγει μέσω των social media, αυτή τη φορά κόντρα σε ένα 12χρονο Ναπολιτάνο.

Στο παρελθόν ο μέσος της Γιουβέντους είχε κάνει... διάλογο με κάποιον στα social media, λέγοντας του διάφορα. Το ίδιο έγινε και τώρα, με αφορμή το γεγονός ότι ένας 12χρονος Ναπολιτάνος σχολίασε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Στουράρο, μετά τη νίκη στο Σαν Πάολο, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να πανηγυρίζει.

Ο Ναπολιτάνος έγραψε, μεταξύ άλλων, για «juventini di merda» και ο Στουράρο μάλλον το παράκανε: «Πήγαινε να κλάψεις στη μαμά σου, πήγαινε. Bambibi di merda», ήταν η απάντηση του μέσου της Γιούβε.


Ο οποίος στη συνέχεια μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει κιόλας με τον πιτσιρικά, στον οποίο έγραψε στο τέλος: «Είμαι εδώ με την μαμά σου».



Ακόμη κι αν τον προκάλεσε κάποιος -είναι ή δεν είναι 12 ετών- δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι ένας παίκτης που αγωνίζεται στη Γιουβέντους.

Η απολογία
Ακολούθως και αφού πρώτα έγινε θέμα στον ιταλικό Τύπο και φυσικά στον ιταλικό νότο, ο Στέφανο Στουράρο απολογήθηκε για την συμπεριφορά του στα social media.

Η τραγική επιλογή του μέσου της Γιουβέντους να μπει στη διαδικασία να συζητήσει με ένα... 12χρονο στα socia media και μάλιστα να του λέει και για την μαμά του, δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη από κανέναν.


Και αφού προφανώς κατάλαβε ότι έκανε λάθος, θέλουμε να πιστεύουμε δηλαδή ότι το κατάλαβε γιατί έχει και παρελθόν σε τέτοια θέματα, ο Στουράρο απολογήθηκε με το εξής μήνυμα.

«Συμβαίνει συχνά εμείς οι ποδοσφαιριστές να δεχόμαστε επιθέσεις μέσω των social media. Θα πρέπει να τα αγνοούμε αυτά, αλλά δυστυχώς μερικές φορές το ένστικτο επικρατεί, ειδικά όταν μιλάμε για βαριές προκλήσεις. Μου συνέβη με έναν πιτσιρικά Ναπολιτάνο πριν λίγες μέρες. Δεν έπρεπε να υποπέσω σε αυτό το λάθος. Ζητάω συγγνώμη από αυτόν και από όποιον αισθάνθηκε προσβεβλημένος».


3 σχόλια: