28 Δεκ 2017

«Ο Αλέγκρι δεν καταλαβαίνει από ονόματα, ό,τι κάνει, το κάνει χωρίς να διστάσει»

Ο Μεχντί Μπενάτια μίλησε για την... πρόταση του στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για την φετινή πολύ καλή παρουσία του, για την δουλειά που γίνεται καθημερινά και για το ματς με την Βερόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός στο JTV.

Για το γκολ με την Ρόμα και να έχει το ένστικτο του σκόρερ: «Το έχω ήδη πει στον μίστερ ότι αν θέλει μπορώ να κινούμαι πίσω από τον Ιγκουαΐν αλλά μάλλον δεν του άρεσε η ιδέα...».

Για τους αντιπάλους στη μάχη του τίτλου: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί αν δεν δεχόμαστε γκολ και είμαστε στο 0-0, με τους παίκτες που έχουμε μπροστά μπορούμε να σκοράρουμε ανά πάσα στιγμή. Η Νάπολι θα είναι μαζί μας ως το τέλος, βλέπω καλά όμως και την Ρόμα, η οποία έχει κάτι περισσότερο από την Ιντερ, αν και είναι δεμένη ομάδα και οι νερατζούρι. Θα είμαστε τρεις, ίσως τέσσερις οι ομάδες που θα παλέψουμε για το scudetto και πιστεύω ότι Μάρτιο-Απρίλιο, όταν θα έρθουν τα πραγματικά κρίσιμα παιχνίδια, η Γιούβε θα είναι μπροστά».

Για την πολύ καλή φόρμα του: «Στην Ουντινέζε επί τρία χρόνια έπαιζα συνεχώς και κάναμε και πολύ σημαντικά πράγματα. Ενα χρόνο στη Ρόμα, μετά, έπαιξα πολύ καλά και δεν είχα τραυματισμούς. Βασικά οι τραυματισμοί άρχισαν την τελευταία μου χρονιά στην Μπάγερν και πέρασα δυσκολίες. Πέρυσι, πρώτη χρονιά στη Γιουβέντους, δεν έπαιξα πολύ αλλά τώρα ο μίστερ μου δίνει πολύ σημαντικό χρόνο συμμετοχής και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του κάνοντας όλο και καλύτερες εμφανίσεις».


Για το αν νιώθει βασικός: «Εδώ δουλεύουμε πολύ και αν θες να είσαι βασικός την Κυριακή πρέπει να προπονηθείς καλά. Ο μίστερ δεν κοιτάει ονόματα, ακολουθεί τις ιδέες του και αν κρίνει ότι πρέπει να αλλάξει πρόσωπα ή σχήμα, το κάνει χωρίς να διστάσει. Ξέρουμε ότι πρέπει να δίνουμε το 100% πάντα και γι' αυτό καθημερινά στην προπόνηση υπάρχει σπουδαία ένταση».

Για το ματς με την Βερόνα: «Το να αντιμετωπίζεις ομάδα που μάχεται για την παραμονή είναι πάντα δύσκολο, ειδικά αν είσαι η Γιουβέντους γιατί όλοι δίνουν το μάξιμουμ εναντίον μας. Στη Βερόνα θα πρέπει να ιδρώσουμε, να τρέξουμε και να έχουμε τη σωστή συγκέντρωση, τα σωστά κίνητρα. Οταν παίζεις με τη Νάπολι, την Ιντερ ή την Ρόμα σχεδόν δεν χρειάζεται ο προπονητής για να συγκεντρωθείς, το καταλαβαίνεις μόνος σου. Ετσι θα πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια όμως, κόντρα σε κάθε ομάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου