30 Δεκ 2017

Κατώτερος των περιστάσεων ο Μαουρίτσιο Σάρι και το ανάποδο πλάγιο της… Γιούβε

Στο χθεσινό Κροτόνε-Νάπολι είδαμε ακόμη μία φορά ότι το VAR δεν χρησιμοποιείται και τόσο εύκολα σε φάσεις που μπορεί να είναι κατά αντιπάλου της Γιουβέντους.

Το χέρι του Μέρτενς και ο μη καταλογισμός του πέναλτι, βασικά η μη εξέταση καν του βίντεο, έχουν κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της Κροτόνε, με τον προπονητή της, Βάλτερ Τζένγκα, να αναρωτιέται πότε χρησιμοποιείται και πότε όχι το VAR.

Την ίδια απορία έχουμε κι εμείς αλλά το θέμα μας δεν είναι (μόνο) αυτό. Με νίκη χθες, άλλωστε, η Νάπολι θα έβγαινε πρωταθλήτρια χειμώνα διατηρώντας σίγουρα από κάτω στη βαθμολογία τη Γιούβε ακόμη και με νίκη της σήμερα στη Βερόνα, οπότε λογικό φαίνεται αυτό που έγινε.

Αυτό στο οποίο θέλουμε να σταθούμε είναι στις δηλώσεις του Μαουρίτσιο Σάρι μετά την λήξη, σύμφωνα με τις οποίες δεν ήταν χέρι. Εχουν δει όλοι χέρι, αλλά ο προπονητής της Νάπολι δυσκολεύεται να πει αυτό που είδαν όλοι και λέει ότι ήταν στήθος.


Διάφοροι λαλίστατοι δημοσιογράφοι, επίσης, έχουν σιωπήσει για τη συγκεκριμένη φάση αλλά περιμένουν να δουν πότε θα πάρει έστω ανάποδο πλάγιο άουτ η Γιούβε, ενώ και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν βγήκε να πει κάτι.

Σημειώστε κι αυτή την συμπεριφορά της Νάπολι επομένως και προσθέστε τη σε άλλες άλλων ομάδων, τις οποίες επίσης έχουμε αναφέρει σε άλλα κομμάτια από την αρχή της σεζόν, και θυμηθείτε τα όλα αυτά όταν θα υπάρξει κάποια φάση στην οποία θα πάρει σφύριγμα η Γιουβέντους. Η οποία έχει χάσει βαθμούς λόγω VAR αλλά ευτυχώς δεν το επικαλείται από τους μπιανκονέρι ως δικαιολογία.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου