15 Δεκ 2017

Ποιον χρίζει ο Μπαρτσάλι «νέο Μπονούτσι της Γιουβέντους»

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου και συνέχισε την στήριξη στον Μεχντί Μπενάτια, τον οποίο έχρισε διάδοχο του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Χθες υπήρξαν αρκετά ρεπορτάζ, με αυτό της La Stampa πρώτο-πρώτο, για επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτσάλι για ακόμη ένα χρόνο και σήμερα ήταν η σειρά του Αντρέα με δηλώσεις του να το επιβεβαιώσει.

«Συζητάμε με την διοίκηση, δεν έχω υπογράψει ακόμη αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη ή άγχος. Θα το κοιτάξουμε και τις επόμενες εβδομάδες, τους επόμενους μήνες το θέμα, όλα είναι καλά», είπε ο Μπαρτσάλι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ανεβασμένο Μπενάτια, για τον οποίο είχε πει πριν δύο εβδομάδες ότι δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πόσο καλός αμυντικός είναι.

«Είναι ο νέος Μπονούτσι. Για εμάς ο Λεονάρντο ήταν βασικότατος, τώρα ο Μεχντί είναι επιτέλους στο 100% και αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Είναι αρχηγός στην εθνική ομάδα της χώρας του, έπαιξε στην Μπάγερν Μονάχου, έχει μεγάλη αξία και το δείχνει πλέον. Του έλειπε μόνο η σιγουριά, η αυτοπεποίθηση για να δείξει ποιος πραγματικά είναι. Τώρα έχει γίνει πάρα πολύ σημαντικός για εμάς», είπε ο Αντρέα, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τον Πάουλο Ντιμπάλα.


«Ο Πάουλο είναι ήρεμος, ζει φυσιολογικά αυτή την περίοδο, όπως όταν σκόραρε πολλά γκολ. Εχει πολλή πίεση πάνω του αυτή την στιγμή, αλλά δεν θέλει πολύ για να ξεσπάσει αγωνιστικά και να ξαναρχίσει να σκοράρει σταθερά. Σε όλους συμβαίνει να έρθουν κάποιες πιο δύσκολες περίοδοι σε μια σεζόν, ειδικά όταν είσαι πιο νέος και δεν έχεις, όπως όταν μεγαλώνεις λίγο, την ωριμότητα για να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση όπως θα το κάνεις όταν θα είσαι πιο μεγάλος ηλικιακά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου