16 Δεκ 2017

Η Αταλάντα θα αγοράσει τον Μπρίαν Κριστάντε για να τον πουλήσει στη Γιούβε ή την Ιντερ

Ακόμη ένα όνομα που είχε γραφτεί για τη Γιουβέντους, γράφεται πλέον και για την Ιντερ.

Σε προηγούμενο θέμα αναλύσαμε τα δεδομένα για τον Στέφαν Ντε Φράι της Λάτσιο και το μπάσιμο των νερατζούρι στη διεκδίκηση του, στην οποία βρίσκεται εδώ και μήνες η Γιούβε. Οι Μιλανέζοι ενδιαφέρονται και για τον Μπαρέλα της Κάλιαρι αφότου έγινε γνωστό ότι είναι στη λίστα των μπιανκονέρι και τώρα έχουμε και συνέχεια.

Πριν λίγες εβδομάδες γράφαμε για το ενδιαφέρον, όχι επίσημο ακόμη, της Γιουβέντους για τον Μπρίαν Κριστάντε της Αταλάντα και τώρα μπαίνει στο κόλπο και η Ιντερ... Οι μπεργκαμάσκι αναμένεται να αγοράσουν με κανονική μεταγραφή από την Μπενφίκα, από όπου έχει παραχωρηθεί δανεικός, τον 22χρονο χαφ και μετά θα περιμένουν προτάσεις.


Μία από αυτές θα είναι της Γιούβε, αλλά τώρα τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Κριστάντε απασχολεί και τους νερατζούρι, οι οποίοι έχουν ζητήσει πληροφορίες από την Αταλάντα. Το γράφουμε και στο κομμάτι του Ντε Φράι ότι έτσι θα πάει από εδώ και πέρα το θέμα, γιατί έτσι γινόταν και παλιά. Η Γιουβέντους θα κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της και η Ιντερ θα διεκδικεί τους παίκτες που θέλουν οι μπιανκονέρι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου